Besplatan vrtić za svako treće dete i besplatni udžbenici: Fantastična vest za roditelje u Dragačevu     ·     Pala grupa pedofila u Srbiji: Iskorišćavali maloletna lica za pornografiju     ·     Udji u automobil da te povezemo do kuće: Uznemirujuća poruka se širi Užicem, crveno vozilo se zaustavilo a vozač pokušavao dete namamiti da uđe unutra     ·     Slike sa lica mesta kidaju srce: Svi traže malenu Danku a od nje nema ni traga ni glasa, vremenski uslovi su očajni ipak nema odustajanja (FOTO)     ·     Na ovo su dugo čekali: Izgradnja bazena u Ljuboviji u punom jeku, do leta biće spremno za kupače     ·     Uhapšena radnica EPS-a u Kniću: Zgrnula ogromne pare od primljenih uplata, firminim pečatom overavala isečke     ·     Novak Đoković i Goran Ivanišević prekinuli saradnju     ·     Incident u kragujavčakom sudu: Privedeni muškarac pobegao policajcima     ·     Kineski radnici porušili dotrajali most u Lučanima: Niče novi preko reke Bjelice u naselju Dljin, on će u značajnoj meri ubrzati saobraćaj (FOTO)     ·     Zemljotres pogodio Tursku, potres zabeležen na 12 kilometara od Burse     ·     Svi su na nogama od juče: Potraga za malenom Dankom ušla u 19 sat, spasilačke jedinice pretražuju svaki metar terena     ·     Pao visokorangirani član kriminalne grupe u Budvi: Uhapšeno lice sa Interpolove poternice, tereti se više krivičnih dela     ·    


Autor: RINA.rs


Језив снимак из центра Чачка, бахати возач дивљао аутомобилом у близини вртића и школе: Настављају се дрифтовање и трке пакленим улицама, наочиглед деце и усред бела дана (ВИДЕО)


Чачак - Гласно брујање мотора и шкрипа кочница док су за воланом једва пунолетни малдићи, слика је која свакодневно сусреће Чачане и то у непосредној близини центра града. Полигон на бедему одавно је познат као место на ком се скупља омладина заљубљена у брзе четворотачкаше и то ништа није спорно да осим што угрожавају своје, врло често у опсносот не доводе и туђе животе. У вечерњим сатима ту дрифтују и тркају се колима, а сада су бахати појединци очигледно одлучили да раде шта хоће и онда кад то они хоће. Језив снимак брзе и насилничке вожње шири се међу Чачанима и то уснимљен усред бела дана.

"Шетала сам са децом, кад смо угледали возача који се припрема за перформанс. Стајао је испред продавнице и онда је нагло окренуо под ручном, и наставио пуним гасом ка центру града. Деца су се уплашила, а ја сам остала затечена том бахатошћу. У то време на тротоарима и пешачком прелазима је пуно деце, јер се у близини налазе и школа и вртић. Ово је срамота шта нам омладина ради, да немају нимало обзира према својим суграђанима. Згрожена сам", каже грађанка Чачанка која се нашла на лицу места.

Становници тог дела града већ месецима уназад приметили су окупљање младих, који ту прво паркирају своја возила, а затим "журка" почиње. Чак и у марту 2021. било је речи о њиховом бахатом понашању, али ни до какве промене за ових годину дана изгледа да није дошло.

"Викендом је ту и око 30 аутомобила, након што се окупе, креће дрифтовање. Ту је у близини пешачка зона, па није нимало свеједно ако се задесите у шетњи. Често се дешава да се неколико њих у исто време "потписује под ручном". Верујте да то изгледа, али и звучи као у акционим филмовима. Страх нас је да се у то време надјемо ван куће, али страх нас је и за њих, јер та бахатост у вожњи заиста изгледа језиво кад је посматрате са стране", рекли су тада Чачани.

Они истичу да само пуком срећом до сада није дошло до већег инцидента и да је питања дана, ако се оваква окупљања наставе. Оно што је приметно да осим возила чачанских таблица, на тркама учествују возила која имају регистарске ознаке оближњих општина у градова.

РИНА


13.05.2022.



Fotografije


Video



x
  Prijava na RINAPRO