Teško povređen mladić (19) u direktnom sudaru: Zadobio frakturu lobanje u smrskanom automobilu, hitno potrebne veće količine krvi za operacije u Beogradu     ·     Presretači, radari, video nadzor - vozači pamet u glavu, na alkohol ne pomišljajte dok vozite: Pojačana kontrola saobraćaja do 1. maja     ·     Slabiji zemljotres kod Nikšića     ·     One uživaju u aprilskom snegu i prave ludorije: Najslađi snimak koji ćete danas videti, medvedice Maša i Ljubica sa Ozrena opet oduševile (VIDEO)     ·     Pojačana kontrola saobraćaja do 1. maja     ·     Od vile na Senjaku i suvog luksuza do beskućnika: Neverovatno potresna životna priča Zorana iz Čačka, izgubio milione i danas se hrani u Narodnoj kuhinji (FOTO)(VIDEO)     ·     Raspevano Dragačevo u trubačkoj prestonici     ·     Uhapšen na Gradini sa 27,5 kilograma marihuane     ·     MUP uputio važan apel svim vozačima     ·     Stiže rampa za oca heroja koji sina invalida nosi na rukama: Novac za Jovana iz Čačka skupljen u rekordnom roku, pokrenuo se čitav grad ali i region (FOTO)     ·     Zakucao se u kamion: Teška saobraćajna nezgoda kod Topole, sudar putničkog i teretnog vozila     ·     Začuli eksploziju pa onda vatrogasne sirene: Prve slike sa mesta požara u centru Čačka, policija ispituje ceo sluačaj i vrši uvidjaj (FOTO)(VIDEO)     ·    


Autor: RINA.rs


Окренуо двоспратни аутобус са приколицом насред ауто-пута и наставио да вози у супротном смеру: Српски возачи остали без текста ситуацијом која их је затекла на терену – само су се прекрстили (ФОТО)(ВИДЕО)


Будимпешта – Кад сте професионални возач и често путујете на дугим релацијама бројне су ситуације које могу да вас изненаде, али и да вам угрозе безбедност. Међутим, невероватном сценом која се догодила на ауто-путу од Будимпеште ка Бечу остали су изненађени и искусни возачи.

„Аутобус са приколицом се попречио на путу, у први мах помислили смо да је у квару и да је због тога стао. Потпуно је блокирао саобраћајницу. Онда је за нас уследио шок је возач окренуо аутобус  и најопуштеније укључио се на ауто-пут и наставио вожњу у супротном правцу. Тада смо видели шта је заправо била његова намера. Остали смо без текста, само смо се прекрстили“, каже за РИНУ возач Мирко С.

Додаје да се претпоставља да се возач вратио како би наточио гориво на пумпи коју је прошао и да су он и колега чекали. Због затамљених стакала на аутобусу нису могли да виде да ли у њему има путника.

„Свашта сам на аутопутевима видео, од тога да те гађају јајима и камењем до стравичних удеса, али овај возач је „прешао игрицу“. Не смем ни да помислим шта је било даље на тој деоници којом се кретао и како су реаговала возила која су саобрћала својом регуларном траком не надајући се да ће им из забрањеног правца налетети двоспратни аутобуд", каже Мирко.

РИНА

 


15.05.2022.



Fotografije


Video



x
  Prijava na RINAPRO