Невероватан сафари какав Србија још није видела: На Тари спремни војни камиони, туристе возе до нестварних предела на овој планининској лепотици светског гласа (ФОТО)

Бајина Башта – Планина коју је за свој дом бирао и бог Тар, једна је од три најпoсећеније у Србији. Величанствени приодни предели сваке године током летње сезоне привлаче велики број туриста, а од ове године гости ће нестварне пејзаже Таре моћи  да доживе из до сад невиђене перспективе али  и из неочекиваног возила. Војни камиони спремни су за сафари, који ће туристима пружити незаборавн доживљај.

 "Сафари је замишљен да се одвија полудневно или током читавог дана, са камионима Војне установе Оморика, марке ТАМ 110 који има дванаест седећих места, док други модел има 15 места са тапацираним клупама, што гостима пружа бољу удобност у доживљај. У летњим месецима церада са ових возила ће бити скинута и то ће дати невероватан доживљај свакоме ко се није возио у оваквим камионима. Обићи ће се најлепши  видиковци Таре, а сви знамо колико су нестварни погледи са Бањске стене чије слике су бишле цео свет, као и видиковци Јањач, Биљешка стена. Сезона ће трајати све до јесени, до када то времеснки услови дозволе", казао је за РИНУ, Љупко Ћировић, директор Војне установе Оморика.

24.05.2022.


Fotografije