Уз ограду сипамо соду бикарбону и постављамо барикаде: Након што им је комшиницу ујела змија станари Пантићеве улице живе у страху, велика легла опасних гмизаваца у њиховој близини (ФОТО)(ВИДЕО)

Чачак - Нити мање улице, нити веће опасности кад дођу врели дани. Након што је у Пантићевој у Чачку, змија ујела старију жену која је услед последица завршила у болници, остале комшије живе у страху. Ово је први пут да се догодио сличан инцидент који им је утерaо страх у кости, али није први пут да у близини својих кућа виде опасне гмизавце који прете да угрозе животе становника. 

"Змије дугачке и преко два метра налазили смо у нашим кућама. Једну смо открили сасвим случајно кад је мачак упорно гребао по зиду и гледао у једну тачку. Кад сам пришао видео сам огромну змијуу са све избаченим језиком. Језиво је кад помислите да заспите, а она може да вам дође у непосредну близину. Због тога су прошлог лета многе ноћи биле и непроспаване, јер сам једну нашао омотану око саксије за цвеће, а другу на улици испред куће", рекао је за РИНУ Дејан Миљковић. 

25.05.2022.


Fotografije
Видео


Видео снимке могу преузети само регистровани корисници.

Број видео снимака: 1