Шта се заиста десило на утакмици у Чачку? Тренер ФК "Слобода": Није било никакве опште туче

Чачак - На фудбалској утакмици између петлића ФК "Слобода" и ФК "Борац", дошло је до инцидента кад су на самом крају утакмице родитељи улетели на терен и како су појединци изјавили, почела општа туча. Међутим, тренер ФК "Слобода" Иван Глигоријевић каже да је дошло само до кошкања деце, али не и до опште туче. 

"На крају меча дишло је до гурања малишана и колега и ја смо улетели у терен да их раздвојимо. Родитељи су се уплашили за своју децу и такође су ушли на терен, али све у циљу да раздвоје децу, а не да се међусобно туку. Било је ту одређеног "препуцавања", али све је то далеко од опште туче и макљаже како су појединци пренели", каже Глигоријевић. 

Он истиче да физичког насиља није било, а да су информације које круже да су судији нанете повреде главе неистините. 

"Нико није ударио судију у главу. Медији су пренели ставри које нису истините. Ми смо отишли у полицију и тамо сам изјавио исто ово. Ту се појавио и човек ког су оптужили да је ударио судију у главу и наравно негирао да има било какве везе са тим", наглашава Глигоријевић. 

Он наводи да су се после неког времена страсти смириле.

"Одвели смо децу у свлачионицу и на крају смо сви заједно вечерали. Ми имамо одличну сарадњу са ФК Борац и ова ситуација не може да је наруши", рекао је Глигоријевић. 

26.05.2019.


Fotografije
Видео


Видео снимке могу преузети само регистровани корисници.

Број видео снимака: 2