Уништено пет аутомобила и један трактор, најсиловитији удар олује био је у овом драгачевском домаћинству: Милораду за само 15 минута страдао читав возни парк, а штета је вишемилионска (ФОТО)

Лучани - Због града који је претходних дана опустошио Драгачево уведна је ванредна ситуација, а житељи још увек сабирају штете јер је за само 15 минута много тога уништено. Међу мештанима који су претрпели заиста велике губитке због невремена, свакако је Милорад Ђекић из села Кривача, ком су леденице величине песнице уништиле пет аутомобила у дворишту и трактор. 

"За кратко време, град је направио вишемилионску штету. Ништа није наговештавало да ће одједном пасти, изручио је огромну количину леда која ми је оштетитила пет аутомобила, један трактор и цреп на кући. Још нисмо стигли све ни да саберемо, а камоли да се опоравимо. Ради се о штети од од неколико десетина хиљада евра. Ипак, најважније је да смо извукли живу главу и да у невремену нема повређених, јер је у оној ситуацији све билоо могуће", каже за РИНУ домаћин Милоад. 

23.06.2022.


Fotografije