Teško povređen mladić (19) u direktnom sudaru: Zadobio frakturu lobanje u smrskanom automobilu, hitno potrebne veće količine krvi za operacije u Beogradu     ·     Presretači, radari, video nadzor - vozači pamet u glavu, na alkohol ne pomišljajte dok vozite: Pojačana kontrola saobraćaja do 1. maja     ·     Slabiji zemljotres kod Nikšića     ·     One uživaju u aprilskom snegu i prave ludorije: Najslađi snimak koji ćete danas videti, medvedice Maša i Ljubica sa Ozrena opet oduševile (VIDEO)     ·     Pojačana kontrola saobraćaja do 1. maja     ·     Od vile na Senjaku i suvog luksuza do beskućnika: Neverovatno potresna životna priča Zorana iz Čačka, izgubio milione i danas se hrani u Narodnoj kuhinji (FOTO)(VIDEO)     ·     Raspevano Dragačevo u trubačkoj prestonici     ·     Uhapšen na Gradini sa 27,5 kilograma marihuane     ·     MUP uputio važan apel svim vozačima     ·     Stiže rampa za oca heroja koji sina invalida nosi na rukama: Novac za Jovana iz Čačka skupljen u rekordnom roku, pokrenuo se čitav grad ali i region (FOTO)     ·     Zakucao se u kamion: Teška saobraćajna nezgoda kod Topole, sudar putničkog i teretnog vozila     ·     Začuli eksploziju pa onda vatrogasne sirene: Prve slike sa mesta požara u centru Čačka, policija ispituje ceo sluačaj i vrši uvidjaj (FOTO)(VIDEO)     ·    


Autor: RINA.rs


Од црног дима није се видео прст пред оком, а сада се селом шири несносан смрад: Читаву ноћ трајала борба са ватреном стихијом на депонији код Пожеге, ватрогасци успели да локализују пожар али се жаришта и даље пуше (ФОТО)(ВИДЕО)


Пожега - Читаву ноћ трајала је борба ватрогасних екипа из Пожеге и радника комуналног предузећа Наш дом са ватреном стихијом која захватила велику површину на депонији у селу Годивик. Сва жаришта су тренутно угашена, нема оотвореног пламена, а са запаљене депоније још увек се шири густ дим.

"Од црног дима се није видео прст пред оком, ватрогасци су се сатима борили да локализују ватру и у томе успели, али ми се и даље плашимо да опет не дође до пожара јер се читаво то подручје тренутно пуши. Пошто је пожар избио на депонији насељем се шири несносан смрад, због тога или и дима од синоћ многи не отварају прозоре на кућама", рекао је за РИНУ Александар Мићић, мештанин села Годивик код Пожеге.

До избијања пожара дошло је услед неодгооворног понашања групе људи који су упркос свим забранама палили ватру на отвореном простору.

"Ватрена стихија на депонији изазвана је неодговорним понашањем појединаца који су палили ватру на самој депонији са циљем сагоревања отпада ради издвајања секундарних сировина", изјавио је председник општине Пожега, Ђорђе Никитовић.

РИНА


26.07.2022.



Fotografije


Video



x
  Prijava na RINAPRO