Михајловићева: Нова демагогија Ђиласа и Обрадовића

Београд - Потпредседница Владе Србије и министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре,  проф. др Зорана Михајловић, оценила је да су критике Странке слободе и правде и Покрета Двери у вези са ценама путарина пример демагогије опозиционих политичара који гледају само своје интересе и рејтинг.

"За разлику од времена кад су на власти били Драган Ђилас и његови партнери из Савеза за Србију, Србија данас има цео Коридор 10 од севера до југа. Ускоро ћемо имати више од 100 километара на Коридору 11 и крећемо у изградњу нових ауто-путева. Новац од путарина намењен је одржавању нових ауто-путева, али грађани нису заборавили како су у време њихове власти шабачка предузећа градила и одржавала путеве и где је завршавао новац намењен путевима", каже Михајловићева.

Она истиче да као одговорна Влада морамо да размишљамо о томе како да нове ауто-путеве, који су највећи капитал ове државе, сачувамо да трају деценијама. "Верујем да је политичарима који гледају само свој лични интерес и рејтинг незамисливо да неко доноси одлуке ценећи шта је дугорочно у најбољем интересу грађана и гледајући ствари много година унапред", наводи Михајловићева.

 

РИНА

06.06.2019.


Fotografije