Pao diler u Priboju: Policija mu pronašla marihuanu i vagicu za precizno merenje, sve namenjeno za dalju distribuciju     ·     Dečak pao sa zgrade u Sutomoru: Sa teškim povredama prebačen u Klinički centar     ·     Jeziva tuča u Novom Pazaru: U sred bela dana čovek prebio dečaka u servisu mobilnih telefona, odmah je uhapšen i sproveden u stanicu     ·     Drogiran napravio pravi karambol u Tutinu bez vozačke dozvole: Na raskrsnici udari u mercedes, na svu sreću niko nije povredjen     ·     Nakon pola veka čekanja konačno dočekali rekonstrukciju ulice: Spas za 80 kuća u čačanskom naselju Ljubić, dvorišta i podrumi često su im bila pod vodom (FOTO)     ·     Prodavao patike preko interneta i naplaćivao pouzećem: Debelo oštetio državu, utajio porez preko tri miliona dinara     ·     Vučić: Hoće da ukinu Republiku Srpsku i naplate ratnu odštetu     ·     Divlja svinja se gosti na đubrištu kod tornja na Sljemenu     ·     Određen pritvor osumnjičenom za pokušaj ubistva u Lazarevcu     ·     Žestok sudar kod tivatskog aerodroma: Motorom udario u automobil, vozač dvotočkaša teže povređen     ·     Gomila se smeće po lokalnim samoupravama koje inače ga odvoze na deponiju Duboko: Čačak odmah rešio svoj problem, otpad iz ovog grada se do daljeg odlaže u Kraljevu     ·     Kuma dobila poklon, pa se prošetala kroz kompleks: Ana je dala ime jake simbolike zatvorenom bazenu u Gornjem Milanovcu     ·    


Autor: RINA.rs


Кренуо да спреми сено за стоку, а онда је доживео прави хорор: Напали га пси луталице и нанели му пет крвавих рана, Боривоје из Нове Вароши успео да се избори и позове помоћ


Нова Варош - Чопор паса луталица у нововарошком селу Кућани, напао је Боривоја Ћировића испред породичне куће, где су му том приликом задали пет рана у пределу ногу, бутине, ребара и руке.

 

- Раном зором поранио сам да пре сунца довучем сено за своју стоку. Када сам кренуо да изађем из куће видим мог пса како се бори са целим чопором, њих је било пет. Почео сам да вичем а они су кренули и на мене, и тако ми задали пет великих рана. Прво су ме ујели за ноге, а затим су кренули да скачу на главу, сва срећа па сам дохватио неку мотку и успео да се изборим - казао је за РИНУ, овај времешни нововарошанин Боривоје Ћировић.

 

Због задобијених повреда, успео је да на телефон позове зета који га је хитно транспотовао у болницу. На опсервацији му је дијагностикована тешка повреда тетива.

 

- Због повреда не могу лако узбрдо да се крећем и обављам послове које имам на селу. Ово није једини случај, недавно су напали и комшиницу Стоју, која и дан данас иде на превијања задобијених рана. Нажалост ми смо овде усамљени и немамо коме да се жалимо, да нас спасе ове муке - закључио је Ћировић.

 

Појава паса луталица у најудаљењијим крајевима забринула је мештане Нове Вароши, па са стрепњом брину за себе и своје укућане.


- Тога има колико хоћете код нас, долазе у напуштене објекте и лају по целу ноћ, више се плашимо њих него вукова, уливају страх у кости сваки дан. Има доста деце која креће у школу а ми морамо да их пратимо у стопу, - кажу мештани овог краја.

 

РИНА


08.09.2022.



Fotografije



x
  Prijava na RINAPRO