Katolici i protestanti obeležavaju Veliki petak     ·     Gradovima i opštinama sredstva za inovativna rešenja u saobraćaju, akcenat na bezbednost dece     ·     Vatra progutala kuću u Lapovu: Samohrana majka troje maloletne dece ostala bez krova nad glavom, dobri ljudi skupili se da pomognu     ·     Sprečena ekološka katastrofa: Nepoznato lice u Novom Pazaru u otvor šahte izručilo veliku količinu motornog ulja, na lice mesta odmah upućene nadležne ekipe     ·     U Srbiji danas još toplije, do 28 stepeni     ·     Vučić se danas obraća javnosti u 18 časova     ·     U Bosni i Hercegovini uhapšene tri osobe u vezi sa nestankom Danke Ilić     ·     Kuda ide ovaj svet: Dečak iz Podgorice drugo maloletno lice ucenjivao eksplicitnom fotografijom, podneta krivična prijava     ·     Dečak preminuo posle incidenta u školi     ·     Uhapšen muškarac zbog bacanja molotovljevog koktela na lokal u Prokuplju     ·     Ova škola od dece pravi srpske domaćine: U Svilajncu đaci imaju farmu svinja i goveda, proizvode svu hranu koju jedu a ostane i za prodaju - veliko bravo (FOTO)     ·     Danas isplata učeničkih i studentskih kredita i stipendija     ·    


Autor: RINA.rs


Поплава му уништила имање, али Вељко је у воденој стихији изгубио много више (ФОТО, ВИДЕО)


Краљево - Водене бујице претходних дана носиле су све пред собом, штете од поплава још увек су немерљиве јер су неки мештани остали без кућа, неки без намештаја.. а, осмогодишњи Вељко Драгићевић остао је без Срећка.
"Вода је однела мог пса. Нисмо могли да му помогнемо. Био је везан у дворишту и мама је изашла да га одвеже како се не би удавио у води, међутим нисмо могли да га ухватимо и врло брзо однело га је", каже Вељко.


Са својих осам година овај дечак признаје да се тог јутра, кад је поплава протутњала кроз његово село итекако уплашио. Иако још увек мали, јасно му је у каквом проблему су се нашли његови родитељи и комшије.
"Уништен нам је намештај, пластеник, пола јагода је пропало", каже Вељко свестан ситуације као да је велики.


Међутим, и поред све штете сузе низ лице овог дечака крећу само кад се сети да је у поплавама остао без пса.


"То је био мој другар, одувек је са мном и зато ми је сад много тешко јер нисмо могли да га спасимо", рекао је.


РИНА


09.06.2019.



Fotografije


Video



x
  Prijava na RINAPRO