Pre 16 godina nije postojala nijedna firma, danas tu posluje 20 uspešnih kompanija: Svilajnac se digao kao Feniks iz pepela i postao privredni lider okruga, otvorene pozicije za stotine radnih mesta (FOTO)     ·     Vozač Red Bula Maks Ferstapen osvojio pol poziciju u Kini     ·     Produžila sam sebi život za 15 godina, sada sa osmehom prilazim ogledalu: Žana iz Čačka izgubila 80 kilograma za nepunih godinu dana (FOTO)     ·     Ovo je dika i ponos čitavog Gornjeg Milanovca: Dobili zatvoren bazen pre mnogo većih srpskih gradova, uskoro svečano otvaranje     ·     Sutra besplatni preventivni pregledi u Domovima zdravlja širom Srbije     ·     Teška saobraćajna nesreća kod Tivta: Jedna osoba poginula     ·     Od ponedeljka kreću radovi na kolovozu od čačanske bolnice do semafora u Atenici     ·     Preminuo crnogorski biznismen Brano Mićunović     ·     Teško povređen mladić (19) u direktnom sudaru: Zadobio frakturu lobanje u smrskanom automobilu, hitno potrebne veće količine krvi za operacije u Beogradu     ·     Presretači, radari, video nadzor - vozači pamet u glavu, na alkohol ne pomišljajte dok vozite: Pojačana kontrola saobraćaja do 1. maja     ·     Slabiji zemljotres kod Nikšića     ·     One uživaju u aprilskom snegu i prave ludorije: Najslađi snimak koji ćete danas videti, medvedice Maša i Ljubica sa Ozrena opet oduševile (VIDEO)     ·    


Autor: RINA.rs


Огроман пламен био је висок више од десет метара, двоје старијих људи нашло се у великој опасности: Избио пожар на породичној кући у селу Гојна Гора, стигли ватрогасци из Милановца и Чачка


Горњи Милановац - У горњомилановачком селу Гојна Гора, у поподненим сатима избио је пожар на породичној кући у домаћинству Бојовића. Пламен је избио на кровној контрукцији, а пуком срећом и брзом интервенцијом ватрогасаца сачуване су приземне и подрумске просторије.

 

- Видели смо да се пуши, а затим је букнуо огроман пламен. Запaлио се кров на кући који је цео изгерео у ватри и пламен је био висок више од десет метара. Притрчали смо у помоћ да угасимо јер знамо да у тој кући живе старији људи. Међутим одмах смо позвали и ватрогасце који су брзо угасили пожар - казале су за РИНУ, прве комшије.

 

Пожар који се десио на породичном објекту није угрозио животе људи.

 

На лице места, у гашењу пожара поред ватрогасно-спасилачке јединице из Горњег Милановца са два возила, пристигле су и колеге из Чачка такође са два возила и успешно локализовали ватрену стихију која је захватила породичну кућу.


РИНА


18.10.2022.



Fotografije



x
  Prijava na RINAPRO