Vozač Red Bula Maks Ferstapen osvojio pol poziciju u Kini     ·     Produžila sam sebi život za 15 godina, sada sa osmehom prilazim ogledalu: Žana iz Čačka izgubila 80 kilograma za nepunih godinu dana (FOTO)     ·     Ovo je dika i ponos čitavog Gornjeg Milanovca: Dobili zatvoren bazen pre mnogo većih srpskih gradova, uskoro svečano otvaranje     ·     Sutra besplatni preventivni pregledi u Domovima zdravlja širom Srbije     ·     Teška saobraćajna nesreća kod Tivta: Jedna osoba poginula     ·     Od ponedeljka kreću radovi na kolovozu od čačanske bolnice do semafora u Atenici     ·     Preminuo crnogorski biznismen Brano Mićunović     ·     Teško povređen mladić (19) u direktnom sudaru: Zadobio frakturu lobanje u smrskanom automobilu, hitno potrebne veće količine krvi za operacije u Beogradu     ·     Presretači, radari, video nadzor - vozači pamet u glavu, na alkohol ne pomišljajte dok vozite: Pojačana kontrola saobraćaja do 1. maja     ·     Slabiji zemljotres kod Nikšića     ·     One uživaju u aprilskom snegu i prave ludorije: Najslađi snimak koji ćete danas videti, medvedice Maša i Ljubica sa Ozrena opet oduševile (VIDEO)     ·     Pojačana kontrola saobraćaja do 1. maja     ·    


Autor: RINA.rs


Језиво, брутално и поражавајуће за људски род: Мушкарац из Новог Пазара летвом са ексером усмртио штене старо само месец дана, органи му се просули по улици а керуша цвилела од бола


Нови Пазар - Језива сцена догодила се на улицама Новог Пазара када је за сада још увек непознат починилац даском са прикуцаним ексером на врху усмртио штене старо само месец дана. Грађани су остали шокирани овим бруталним чином, а своје незадовољство изразили су и преко друштевих мрежа, којима кружи слика мртвог псића.

"Штене је мучки убијено. Мушкарац који живи у близини, пришао му је и свом силином га ударио у стомак. Остало је да лежи на улици, а органи су му се просули по улици. Мајка малог пса је пришла покушавала да га оживи, лизала га је али није било спаса. Касније је као и свака мајка почела да цвили поред њега. Страшно и језиво је ово што се догодило", каже за РИНУ грађанин Новог Пазара.

Према информацијама са терена, штене је усмртио мушкарац коме је сметало цвилење штенића у близини његовог стана. Његов идентитет није познат.

РИНА


03.12.2022.



Fotografije



x
  Prijava na RINAPRO