Kuda ide ovaj svet: Dečak iz Podgorice drugo maloletno lice ucenjivao eksplicitnom fotografijom, podneta krivična prijava     ·     Dečak preminuo posle incidenta u školi     ·     Uhapšen muškarac zbog bacanja molotovljevog koktela na lokal u Prokuplju     ·     Ova škola od dece pravi srpske domaćine: U Svilajncu đaci imaju farmu svinja i goveda, proizvode svu hranu koju jedu a ostane i za prodaju - veliko bravo (FOTO)     ·     Danas isplata učeničkih i studentskih kredita i stipendija     ·     Održana 53. smotra recitatora „Pesniče naroda mog”     ·     Pogodjen avion, piloti se padobranom spustili u Konjeviće kod Čačka: Čitavo selo tada je tražilo vozače neprijateljskih letelica, meštani pregledali svaki metar     ·     Ovo su ključni momenti u nestanku male Danke iz Bora     ·     Paklicama cigareta daju potpuno novi život i upotrebnu vrednost: Nesvakidašnja reciklaža u Aranđelovcu, hipoterapija od koristi i za osobe sa invaliditetom (FOTO)     ·     Otac i sin iz Crne Gore napadnuti u Italiji, razbojnici im oteli sat vredan 20.000 evra     ·     Rekao da ide do toaleta i pobegao iz Prekršajnog suda: Uhapšen muškarac u Kragujevcu koji se uspeo da umakne policiji     ·     Ekološka katastrofa na srpskoj granici: Danonoćno gori divlja deponija u mestu Mostine kod Rožaja, meštani jedva žive i dišu od smrada     ·    


Autor: RINA.rs


Манијак у Чачку физички насртао на жене! Девојчица (15) једва извукла живу главу! (ФОТО) (ВИДЕО)


Чачак – Милан Селимовић (28) из околине Ниша у центру града физички је насрнуо на петнаестогодишњу девојчицу А.Ј. Она је са лакшим телесним повредема пребачена у чачанксу болницу, а њена мајка Катарина Јерковић у изјави за агенцију РИНА, каже да ће модрице проћи, али трауме које је њена кћерка преживела – неће никада!

“Физички ми се дете опоравља, али она већ два дана само гледа у једну тачку и говори како више никад неће изаћи из куће. Она има само 15 година и вероватно овај страх никад неће моћи да превазиђе”, кроз сузе прича Катарина.

 

Све се дешавало у ноћи између понедељака и уторка. Селимовић је прво био у једној од кладионица, где је како каже Катарина, насртао на радницу и кренуо и њу да прати.

 

“Кад је она видела да он не одустаје и да све време иде за њом, позвала је друга да је сачека јер није сама смела да се врати до куће. Стицајем околности она живи код нас као подстанар и све ми је то испричала. Кад је ушла била је сва преплашена”, каже Катарина.

 

Међутим, само пола сата касније Катаринина кћерка је полусвесна довежена кући.

 

“Моје дете се враћало из града. Међутим, видела је да неки црн младић иде иза ње. Убразала је корак, али и он је убрзао за њом”, каже Катарина и додаје да од тад за њену кћерку настаје права драма.

 

“Брзо ју је стигао, пришао са леђа, ухватио за косу, почео да је дави, удара песницама и покушавао да је угура у неко напуштено двориште. Она је у једном тренутку успела да се извуче и потрчала ка некој кући вриштећи и дозивајући у помоћ, али он ју је стигао и бацио на ограду тог дворишта. У том тренутку Бог нас је погледао јер је наишао мој колега, таксиста и спасио ми дете. Не смем ни да замислим шта би се десило да се он није појавио”, рекла је Катарина.

 

Иван Милинковић каже да је кренуо да паркира своје возило, јер је завршио са послом и у центру града затекао стравичан призор.

 

“Угледао сам човека како вуче девојку, бије, цепа одећу са ње. Када сам пришао на неких 20 метара видео сам да се она опире, хвата за ограду да се отима. Почео је да је вуче у неко напуштено двориште. Нагло сам укочио и кад су гуме зашкрипале он је њу пустио као да ништа није било окренуо се и отишао ка Медицини рада”, изјавио је Иван за РИНУ.

 

Полусвесну девојчицу Милинковић је подигао са земље и унео у кола где је она потпуно игубила свест.

 

“Кренуо сам на пумпу да узмем воду да је освестим. Она је после неколико минута дошла себи и рекла да њена мама вози код нас у удружењу. И тада сам је препознао, јер онако рашчупану нисам ни знао ко је. На путу до пумпе она је свог нападача видела из кола и поново почела да вришти. Довезао сам је до куће, где је она пала на праг и почела мајку да дозива у помоћ. Изашли су, поливали је водом и све то је трајало неких десет минута”, рекао је Милинковић.

 

И док су Катарина и он размашљали да ли да зову Хитну помоћ и полицију, чули су још један врисак на Љубић кеју. Потрчали су ка месту одакле су се чули врисци и затекли жену у жбуњу која му се опире. Кад их је насилник угледао, побегао је ка брани.

 

“Напао је четрдесетпетогодишњу жену која се враћала из треће смене. Затекли смо је сву крваву и у подливима, променио јој је лични опис. После нам је рекла да ју је давио и ударао и да се спасила само зато што га је ударила у међуножје и тако је успела да се извуче”, испричала је Катарина Јерковић.

Према речима портпарола Опште болнице у Чачку др Биљане Кочовић, петнаестогодшња девојчица је задобила повреде приликом пада са степеницама, док је друга жртва насилника задобила теже телесне повреде са хематомима, али је на свој захтев, отпуштена кући.

Милан Селимовић пре неколико дана пуштен је из затвора у Нишу, а у Чачак је дошао да обиће мајку. Полиција га је ухапсила јуче ујутру и одређен му је притвор од 30 дана.

 

РИНА

 

 

 

 

 

 

 


26.06.2019.



Fotografije


Video



x
  Prijava na RINAPRO