Дан општине Чајетина

Чајетина - Низом манифестација у општини Чајетина обележава се Дан општине. У 12 часова одржаће се свечана Седница СО Чајетина.

Поводом обележавања дана општине председник Милан Стаматовић упутио је грађанима честитку у којој се осврнуо на значајне инвенстиције које ће бити реализоване у наредном периоду. Честитку председника преносимо у целости:

"Поштовани грађани, честитам вам општински празник са жељом да вас добро здравље, срећа и успеси прате у будућем раду. Ми у нашој локалној самоуправи, једној од најразвијених у Србији, имамо у овом периоду пуно разлога за задовољство: завршавамо нашу најзначајнију инвестицију гондолу, приводимо крају градњу савременог Постројења за пречишћавање отпадних вода, општина је постала власник златиборске спортске дворане, а управо отварамо новосаграђену зграду модерног Културног центра.

Најважнији планови, велика општинска улагања и наш домаћински однос дају резултате, претварају се у дело, на добробит становника наше општине и многих туриста.  Пред нама су нови крупни подухвати и улагања, као што је Агроиндустријски центар у пољопривреди. Завршавамо неке започете пројекте, али не стајемо на путу развоја, веће производње, бољег стандарда становника наше општине, вредних инвестиција, рекордне туристичке посете... Општина Чајетина се прочула као пример за углед у Србији, то ће бити и убудуће. 


С најбољим жељама, председник Милан Стаматовић

30.06.2019.


Fotografije