Drastična promena vremena utiče na kardiovaskularne pacijente     ·     Zoranu Maksimoviću „Zlatna buklija” i nominacija za Gran pri nagradu publike     ·     Užas u Beogradu: Tramvaj oborio ženu na autokomandi     ·     Uhapšen glumac Sergej Trifunović u Beograd: Kupovao marihuanu u Beogradu     ·     Žena i ja smo odmah istrčali napolje, tamo su bile i komšije: Zatresao se Čačak, zemljotres pogodio grad na Moravi     ·     Ono što je lepo to je i skupo: Ako želite da vreme provedete na Tari, ponesite pune novčanike, od ponedeljka kreće naplata vozačima koji dolaze u Nacionalni park     ·     Ruku nisam mogla da pomeram, ovde sam se oporavila: Lekovite i čudotvorne vode u Ovčar Banji, smeštana na sat ipo od Beograda u prelepom delu Srbije (FOTO)     ·     Čačak i region se pokrenuli, u rekordom roku skupljen novac za Jovana: Najlepša vest stiže iz grada na Moravi, samohranom ocu heroju sada će biti bar malo lakše (FOTO)     ·     Na zahtev opozicije izbori se održavaju 2. juna     ·     Vatra mu odnela krov nad glavom, a bolest prikovala za krevet: Teška sudbina Milomira kida srce, živi u preteškim uslovima i potrebna je pomoć dobrih ljudi     ·     Eksplozija kod Zvečana, niko nije povredjen: Policija na licu mesta     ·     Vraćali se s planinarenja, pa autom sleteli u provaliju kod Splita     ·    


Autor: RINA.rs


Тројка из блока по 4. пут у Чачку


Чачак - Хуманитарни турнир у брзом шутирању тројки Тројка из блока, одржаће се у недељу 14. јула од 18:00 часова на Градском Тргу у Чачку.

Учешћем на турниру директно се помаже социјално-угрожене породице са четворо и више деце. Пријава на турнир остварује се симболичном донацијом од 200 динара. Средства прикупљена од учесника и спонзора овогодишњег турнира биће посвећена за унапређење животних услова породице Стојановић из Мрчајеваца.

На претходна три турнира учествовало је 455 учесника, прикупљено преко 770 хиљада динара, а помогнуте су три породице са укупном вредности помоћи преко 2,2 милиона динара.

Кроз идеју Тројка из блока до сада је од 2012. организовано више од 300 различитих турнира у градовима широм света - на чак три континента! Уз помоћ више од 20.000 такмичара прикупљено је преко 45 милиона динара од чега је изграђено и реновирано 30 купатила, 26 кућа, једно породилиште и једна здравствена амбуланта.

РИНА


04.07.2019.



Fotografije



x
  Prijava na RINAPRO