Ogromna zaplana marihuane u Rožajama: Pronašli 40 kilograma droge u napuštenom objektu pored magistrale (FOTO)     ·     Gašić stigao kod kuće gde je Danka (2) nestala     ·     Katolici i protestanti obeležavaju Veliki petak     ·     Gradovima i opštinama sredstva za inovativna rešenja u saobraćaju, akcenat na bezbednost dece     ·     Zablistaće novi prozori i vrata u Čačku: Preko 200 gradjana potpisalo ugovore o realizaciji mera energetske efikasnosti, a ovo je samo početak (FOTO)     ·     Vatra progutala kuću u Lapovu: Samohrana majka troje maloletne dece ostala bez krova nad glavom, dobri ljudi skupili se da pomognu     ·     Sprečena ekološka katastrofa: Nepoznato lice u Novom Pazaru u otvor šahte izručilo veliku količinu motornog ulja, na lice mesta odmah upućene nadležne ekipe     ·     U Srbiji danas još toplije, do 28 stepeni     ·     Vučić se danas obraća javnosti u 18 časova     ·     U Bosni i Hercegovini uhapšene tri osobe u vezi sa nestankom Danke Ilić     ·     Kuda ide ovaj svet: Dečak iz Podgorice drugo maloletno lice ucenjivao eksplicitnom fotografijom, podneta krivična prijava     ·     Dečak preminuo posle incidenta u školi     ·    


Autor: RINA.rs


Жена из Висибаба у коју је пуцао очух подлегла повредама


Пожега - Снежана М. (50) која је пре пет дана примљена у Општу болницу Ужице са тешким телесним повредама од рањавања, преминула је упркос напорима лекара ове здравствене установе, рекла је за агенцију РИНА пр Данијела Васиљевић.

Према њеним речима жена је била у критичном стању.

„Имала је тешке повреде грудног коша и трбушне дупље, операционо je била збринута али је нажолст после пет дана је изгубила битку”, казала је Васиљевић.

Иначе, драма која се десила у пожешком селу Висибабе изазвана је, како преносе медији, када је Милисав Н. (80) који већ десет година живи код Даре, Снежанине мајке, пуцао у своју пасторку која је дошла да их обиђе. Према речима комшија супружници су се цело поподне свађали испред куће, а и када је дошла Снежана, чула се и даље расправа а затим и пуцњава. Како се наводи Милисав је прво пуцао у пасторку па је пуцњем из ловачке пушке покушао да изврши самоубиство. Обоје су примљени у ужичку болници, с тим што је жена имала теже повреде.

РИНА


09.07.2019.



Fotografije



x
  Prijava na RINAPRO