Isplivao jeziv snimak hapšenja u Novom Pazaru: Uhapšeno lice za koje se sumnja da je učestovalo u masovnoj tuči (VIDEO)     ·     Sve se odigralo munjevitom brzinom, automobil udario u stenu pa završio na krovu: Lekari odmah stigli na lice mesta i ukazali pomoć (FOTO)(VIDEO)     ·     Sa pištoljem upali u kazino u Novom Pazaru, pretukli radnika i odneli oko 300.000 dinara: Potraga za počiniocima u toku     ·     Težak udes u Čačku, vozač izgubio kontrolu i sleteo u kanal: Dve ženske osobe povredjene, odmah transportovane u Opštu bolnicu     ·     Prednost umaju porodice sa više dece: Grad Čačak zbrinuo 103 porodice i dao im krov na glavom (FOTO)     ·     Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić položio je cveće u školi "Vladislav Ribnikar" na godišnjicu ubistva devet učenika     ·     Ništa mu nije ostalo: Vozaču iz Žitišta policija oduzela tri automobila zbog teških prekšaja u saobraćaju, na listi se našli opel, mercedes i zastava     ·     Krvavi pir u kokošinjcu Ostojića iz Ljubića: Lisica upala u dvorište i zaklala devet kokošaka, umesto da imaju domaća sada moraju da idu i kupuju jaja     ·     Etnolog otkriva zašto se jaje čuvarkuća nikako ne baca i zašto mora da se zakopa: Umesto praseta koje je tipčno za Božić, narodna verovanja kažu da se za Vaskrs sprema jagnje     ·     Snažna poruka stiže iz Prijepolja od vladike Atanasija pred velikipraznik: Slavimo ljubav Božiju prema nama, ova tri dana su sažimanje celokupnpg dela Hristovog     ·     Godišnjica masovnog ubistva u OŠ „Vladislav Ribnikar”     ·     Danas je najtužniji pravoslavni praznik Veliki petak, dan kada je razapet Isus Hrist     ·    


Autor: RINA.rs


Упознајте се са лепотама прибојског краја: Лимски биатлон стартује 13. јула!


Прибој – И ове године очекује вас незаборавна авантура на реци Лим. Општина Прибој и Туристичка организација по дванаести пут за редом организују традиционални међународни Лимски биатлон на деоници Прибој – Рудо – Сетихово. Стартује са 13. јула у 11 часова са Лимског кеја у новом делу града.

 

Ова јединствена туристичка манифестација сваке године окупља преко хиљаду учесника из Србије, БиХ и осталих земаља у окружењу. Оне који се охрабре да учествују у овој авнтури очекује рафтинг, спуст чамцима низ реку Лим у дужини од 33 километра и рекреативна бициклистичка трка. Уживање у природним лепотама дринско – лимског кањона довољан је разлог да и ви будете део ове манифестације!

 

Концерти највећих звезда на “Лим фесту”

 

У склопу Лимског биатлона организује се и пратећа манифестација “Лим фест” која ће у свом дванаестом издању угостити реномирание извођаче на концертима који ће се одржати на Тргу Фапа. У суботу 13. јула од 21 час наступа Балканика, у недељу 14. јула Жељко Јоксимовић и у понедељак, такође од 21 час за посетиоце ће наступити рок састав Рибља чорба.

 

Средства за организацију 12. Лимског бијатлона и Лим феста обезбедили су Министарство трговине, туризма и телекомуникација. Према најавама из Туристичке организације Прибој за све учеснике припремљена је комплетна безбедоносна опрема и лиценцирано обезбеђење на води које ће бринути о сигурности рафтера, а због међународног карактера регате и преласка државне границе током манифестације, апелује се на све заинтересоване да своје комплетне пријаве и неопходну документацију доставе у просторије ТОП – а, до 12. јула.

 

РИНА

 

 

 


10.07.2019.



Fotografije



x
  Prijava na RINAPRO