Teško povređen mladić (19) u direktnom sudaru: Zadobio frakturu lobanje u smrskanom automobilu, hitno potrebne veće količine krvi za operacije u Beogradu     ·     Presretači, radari, video nadzor - vozači pamet u glavu, na alkohol ne pomišljajte dok vozite: Pojačana kontrola saobraćaja do 1. maja     ·     Slabiji zemljotres kod Nikšića     ·     One uživaju u aprilskom snegu i prave ludorije: Najslađi snimak koji ćete danas videti, medvedice Maša i Ljubica sa Ozrena opet oduševile (VIDEO)     ·     Pojačana kontrola saobraćaja do 1. maja     ·     Od vile na Senjaku i suvog luksuza do beskućnika: Neverovatno potresna životna priča Zorana iz Čačka, izgubio milione i danas se hrani u Narodnoj kuhinji (FOTO)(VIDEO)     ·     Raspevano Dragačevo u trubačkoj prestonici     ·     Uhapšen na Gradini sa 27,5 kilograma marihuane     ·     MUP uputio važan apel svim vozačima     ·     Stiže rampa za oca heroja koji sina invalida nosi na rukama: Novac za Jovana iz Čačka skupljen u rekordnom roku, pokrenuo se čitav grad ali i region (FOTO)     ·     Zakucao se u kamion: Teška saobraćajna nezgoda kod Topole, sudar putničkog i teretnog vozila     ·     Začuli eksploziju pa onda vatrogasne sirene: Prve slike sa mesta požara u centru Čačka, policija ispituje ceo sluačaj i vrši uvidjaj (FOTO)(VIDEO)     ·    


У недељу по 28. пут се одржавају Скокови са Старог железничког моста


Ужице - Традиционални скокови са Железничког моста у Ђетињу, на Плажи поред мини хидроелектране „Под градом“, одржаће се у недељу, 14. јула, у 15 часова, у две дисциплине. Најављујући ову међународну манифестацију, Драгољуб Костић, члан ужичког Градског већа, рекао је да је ово 28. такмичење по реду и да је то једна од најзначајнијих градских манифестација јер по традицији привлачи велики број посетилаца.

„То је атрактивно догађање на коме такмичари показује велику храброст и умеће. Зато је Плажа тог дана пуна гледалаца који уживају у ономе што приказују ти неустрашиви младићи и девојке скачући са висине од 12 и 16 метара.

Као и претходних, и ове године град Ужице је покровитељ манифестације, а комплетну организацију преузело је јавно предузеће „Велики парк“. Награде за прва три места у обе дисциплине су обезбеђене и предузети су сви потребни кораци да такмичење протекне у најбољем реду и безбедно.

Директор „Великог парка“, Бранко Богићевић рекао је да ће такмичење бити у две дисциплине, у традиционалним висинским скоковима и егзибиционим „high diving“ скоковима.

„Досада је пријављено око 30 такмичара, и то није коначан број јер се учесници могу пријављивати све до недеље.“ – навео је Богићевић додавши да су међу такмичарима налазе скакачи из Босне и Херцеговине, Словеније, Црне Горе, Данске, САД и Србије: „Први пут имамо такмичарку из Америке, која ће се такмичити у егзибиционим скоковима. Наравно, у недељу, међу такмичарима биће и петоро Ужичана који ће се борити за победу. Награде за прва три места су по 20, 25 и 30 хиљада динара, а о безбедности такмичара и манифестације бринуће припадници Сектора за ванредне ситуације.“

 

РИНА


13.07.2019.



Fotografije



x
  Prijava na RINAPRO