Teško povređen mladić (19) u direktnom sudaru: Zadobio frakturu lobanje u smrskanom automobilu, hitno potrebne veće količine krvi za operacije u Beogradu     ·     Presretači, radari, video nadzor - vozači pamet u glavu, na alkohol ne pomišljajte dok vozite: Pojačana kontrola saobraćaja do 1. maja     ·     Slabiji zemljotres kod Nikšića     ·     One uživaju u aprilskom snegu i prave ludorije: Najslađi snimak koji ćete danas videti, medvedice Maša i Ljubica sa Ozrena opet oduševile (VIDEO)     ·     Pojačana kontrola saobraćaja do 1. maja     ·     Od vile na Senjaku i suvog luksuza do beskućnika: Neverovatno potresna životna priča Zorana iz Čačka, izgubio milione i danas se hrani u Narodnoj kuhinji (FOTO)(VIDEO)     ·     Raspevano Dragačevo u trubačkoj prestonici     ·     Uhapšen na Gradini sa 27,5 kilograma marihuane     ·     MUP uputio važan apel svim vozačima     ·     Stiže rampa za oca heroja koji sina invalida nosi na rukama: Novac za Jovana iz Čačka skupljen u rekordnom roku, pokrenuo se čitav grad ali i region (FOTO)     ·     Zakucao se u kamion: Teška saobraćajna nezgoda kod Topole, sudar putničkog i teretnog vozila     ·     Začuli eksploziju pa onda vatrogasne sirene: Prve slike sa mesta požara u centru Čačka, policija ispituje ceo sluačaj i vrši uvidjaj (FOTO)(VIDEO)     ·    


Autor: RINA.rs


Ана Брнабић пружила подршку најмлађем председнику општине у Србији: Никитовићу само напред (ВИДЕО)


Пожега - Премијерка Ана Брнабић обишла је Пожегу и том приликом пружила подршку новом председнику општине Ђорђу Никитовићу.

 

„Дајем пуну подршку овом младом председнику, треба да слуша своје грађане и они треба да му буду приоритет”, истакла је премијерка.

 

У разговору са челницима Владе РС, Никитовић је изнео кључне проблеме везане за општину чији први човек је постао пре месец дана.

 

“Велико хвала премијерци што је дошла да обиђе нашу општину, ова подршка ми на самом почетку мог мандата изузетно значи и даје ветар у леђа. Грађани су засигурно мој приоритет и рад у њиховом интересу оно што је кључно. Председници Владе смо изнели пар наших захтева, потребна нам је њихова подршка у више сегмената и ево добили смо обећање да ће нам помоћи. Надам се да ћемо имати добру сарадњу”, истакао је Ђорђе Никитовић.

 

Прикликом посете Пожеги, Брнабић је обишла и Техничку школу, која се до сада у више наврата показала као изузетан расадник младих талената.-

 

“Ова школа има капацитете за само 150 ђака, тежићу ка томе да их проширимо”, навела је Ана Брнабић.

 

Премијерка је исказала и велику захвалност компанији „Инмолд” која је доказ да породичне фирме могу да парирају светским.

 

„Просек запослених у овој компанији је 28 година. “Инмолд” је идеалан пример успешног пословања и оног што желимо да постигнемо у Србији. Због доприноса који дају Пожеги, али и Србији учинићемо све да им додатно помогнемо”, изјавила је Брнабић.

 

Компанија “Инмолд” већ неколико година је део дуалног образовања, па ђаци Техничке школе под њиховим окриљем обављају стручну праксу, што је додатно одушевило председницу Владе.

 

“Са дуалним образовањем започели смо 2011. године. До сада смо имали 34 стипендиста, неки су након завршетка средње школе остали код нас и запослили се, а неки су отишли на факултет и врло је вероватно да ће се након завршетка студија вратити у нашу компанију”, истакао је власник компаније Инмолд, Горан Јанковић.

 

РИНА


25.07.2019.



Fotografije


Video



x
  Prijava na RINAPRO