Повређени пацијенти из Пљеваља транспортују се у Пријепоље и Ужице (ВИДЕО)

Пријепоље / Ужице – Путници који су задобили тешке телесне повреде кад се синоћ преврнуо аутобус код Термоелектране у Пљевљима, након хоспитализације у овом граду пребачени су у српске болнице у Пријепољу и Ужицу.

 

“Из Пљеваља је у нашу здравствену установу првобитно примљено пет пацијента. Мајка и кћерка су рано јутрос пребачене у Здравствени центар у Ужицу. Након њих, мушкарац и жена су у току дана са повредама ребара такође се пребацују у Ужице, а кћерка те жене остала је хоспитализована у Пријепољу јер има лакше телесне повреде у виду огреботина. ”, рекао је в. д. Директора Опште болнице у Пријепољу др Зоран Дробњак.

 

Он каже да су у току дана допремљена још два пацијента из Пљеваља са повредама кичме и даљим прегледима ће бити утврђено да ли ће бити пребачени у Ужице.

"Жена која је јутрос примљена у наш здравствени центар имала је тешке повреде главе. Она и њена кћерка пребачене су у Београд јер су њихови осигураници. Припремили смо наше мобилне санитете којим су довежена још два пацијента. Мушкарац је смештен на одељење интензивне неге, а жена је још увек у путу, по пријему биће упућена на дијагностику", рекла је др Наташа Гаговић, помоћница директора Здравственог центра у Ужицу за медицинска питања.

 

29.07.2019.


Fotografije
Видео


Видео снимке могу преузети само регистровани корисници.

Број видео снимака: 2