Policajac iz Policijske uparve u Boru uhapšen je zbog odavanja informacija o nestaloj Danki     ·     Specijalistički timovi ušli u jezivi tunel u potrazi za Dankom iz Bora: Za njom tragaju više od 70 sati (FOTO)     ·     Težak sudar dva putnička vozila i jednog teretnjaka: Delovi rasuti po kolovozu u naselju Mrčajevci kod Čačka (FOTO)     ·     Beživotno telo muškarca pronađeno u uvali na poznatom hrvatskom ostrvu     ·     Ide na remont: Zlatiborska Gold Gondola tokom do 18. aprila radiće samo vikendom, vrši se servis stubova     ·     Kupci stižu iz čitavog sveta, svi žele srpske rasne pse: Radojevići iz sela Šume kod Topole od nemačkih ovčara prave šampione, potrebno je puno vremena i truda (FOTO)     ·     Izgradnja Moravskog koridora teče po planu     ·     Ogromna zaplana marihuane u Rožajama: Pronašli 40 kilograma droge u napuštenom objektu pored magistrale (FOTO)     ·     Gašić stigao kod kuće gde je Danka (2) nestala     ·     Katolici i protestanti obeležavaju Veliki petak     ·     Gradovima i opštinama sredstva za inovativna rešenja u saobraćaju, akcenat na bezbednost dece     ·     Zablistaće novi prozori i vrata u Čačku: Preko 200 gradjana potpisalo ugovore o realizaciji mera energetske efikasnosti, a ovo je samo početak (FOTO)     ·    


Autor: RINA.rs


Пикадо турнир у знаку рођенданске прославе


Чачак – У граду на Морави одржан је други рођендански турнир Пикадо Клуба „Па како”, у просторијама „Агб Ђоковић” у Љубићу.

На турниру је учествовало 57 играча, поред домаћина из Чачка били су клубови из Суботице, Ужица, Бешке, Пазове, Ниша, Београда и Нових Бановаца.

Према речима организатора турнира после државног првенства у класичном пикаду у Чачку, ово је највећи турнир икада направљен.

„Ми смо мали клуб који је нашим ентузијазмом, помоћи пријатеља клуба и града успео да направи такав један турнир и надамо се да ће их бити још. После целог дана играња, велико финале је гледало око 30 људи без обзира што се играло до два сата после поноћи. Добра игра и леп пикадо нас је држао буднима. У финалу су били Властимир Гавриловић и представник нашег клуба (Пк „Па Како”) Бојан Милојевић који је по рецима присутних био велико изненађење турнира, без пораза је дошао до финала, али ту је већ умор дошао по своје тако да је прво место заузео Гавриловић. Треће место је заузео Скендеровић, будући члан нашег братског Клуба из Ужица „Пикадере", а некадашњи играч најјачег и најтрофејнијег клуба у Србији „Спартак” Суботица”, истакли су организатори.

Упутили су захвалност свим играчима који су прешли и по неколико стотина километара како би били део рођенданског славља.

„Била нам је част угостити људе и пријатеље из свих градова, јер су нас испоштовали и увеличали наше славље. Такође, морамо да се захвалимо и људима из нашег лепог Чачка и пријатељима клуба који су нам помогли да све прође у ведром и спортском духу”, поручили су организатори.

 

РИНА


30.07.2019.



Fotografije



x
  Prijava na RINAPRO