Јубиларна пузијада поводом Светске недеље дојења

Ужице - Као и претходних девет година Удружењe ,,Родитељ“-Ужице и Град Ужице поводом Светске недеље дојења, на Градском тргу, организују десету Пузијаду, 1. августа 2019. године са почетком у 19 сати.

Организатори истичу да ће традиционално саветовалиште на отвореном, за родитеље и будуће родитеље бити већ од пола седам истог дана, где ће, у спонтаној атмосфери, педијатар, гинеколог, патронажна, акушерска и педијатријска сестра делити савете и решити дилеме заинтересованим суграђанима. Као пратеће активности ове године биће и дружење са победницима претходних такмичења који ће бити драги гости, а на овогодишњи наградни фото конкурс на тему дојења чак 19 мама је послало своје прелепе фотографије у знак подршке дојењу, које је златан старт у животу и златан стандард у исхрани наших беба. И оне ће, са својим мезимцима, бити гости током манифестације, а постер- колаж фотографија красиће хол саветовалишта Диспанзера за мајку и дете. На Градском тргу ће бити уручени поклони и будућим мамама.

Као и увек, интересовање је било велико, број се брзо попунио, па је одлучено, обзиром да је ово јубиларна година рада Удружења и десета Пузијада поводом Недеље дојења коју Удружење промовише, да се направи преседан, те ове године уведе и четврти круг такмичења, па се очекује 44 учесника на шареном пузидрому, на коме победе дружење и смех, па победник и не буде толико важан.

Сајт града Ужица

 

31.07.2019.


Fotografije