U Srbiji danas još toplije, do 28 stepeni     ·     Vučić se danas obraća javnosti u 18 časova     ·     Kuda ide ovaj svet: Dečak iz Podgorice drugo maloletno lice ucenjivao eksplicitnom fotografijom, podneta krivična prijava     ·     Dečak preminuo posle incidenta u školi     ·     Uhapšen muškarac zbog bacanja molotovljevog koktela na lokal u Prokuplju     ·     Ova škola od dece pravi srpske domaćine: U Svilajncu đaci imaju farmu svinja i goveda, proizvode svu hranu koju jedu a ostane i za prodaju - veliko bravo (FOTO)     ·     Danas isplata učeničkih i studentskih kredita i stipendija     ·     Održana 53. smotra recitatora „Pesniče naroda mog”     ·     Pogodjen avion, piloti se padobranom spustili u Konjeviće kod Čačka: Čitavo selo tada je tražilo vozače neprijateljskih letelica, meštani pregledali svaki metar     ·     Ovo su ključni momenti u nestanku male Danke iz Bora     ·     Paklicama cigareta daju potpuno novi život i upotrebnu vrednost: Nesvakidašnja reciklaža u Aranđelovcu, hipoterapija od koristi i za osobe sa invaliditetom (FOTO)     ·     Otac i sin iz Crne Gore napadnuti u Italiji, razbojnici im oteli sat vredan 20.000 evra     ·    


Kрупан град поново опостошио чачанска села! Невреме се сручило и на аутопут ( ФОТО,ВИДЕО)


Чачак - Kрупан град величине ораха у поподневним часовима погодио је чачанска села Горња Горевница, Миоковци и Вранићи.


"Одједном се сручио сув град без кише са свих страна. Падао је око 35 минута и цело двориште је обелело. Већина смо воћа обрали, али велика је штета нанета засадима, па је питање шта ћемо за следећу годину", рекао је Дејан Браловић из Горње Горевнице.

Град захватио и део ауто-пута Милош Велики


Јако невреме захватило је и подручје кроз које пролази ауто - пут Милош Велики на деоници од Љига до Прељине где је на појединим аутомобилима причињена материјална штета, због чега су се возачи склонили у тунел Савинац.


"У животу свом то нисам доживела. Морали смо да станемо у тунелу како би сачекали да невреме прође. Дете ми се престравило у аутомобилу због силине којом је град лупао",рекла је за РИНУ Алма Дрндић из Панчева.

 

РИНА


07.09.2019.



Fotografije


Video



x
  Prijava na RINAPRO