Михајловићева: Хвала грађанима Медвеђе, њихово поверење је одговорност и обавеза за све у СНС

Чланица Председништва СНС, проф. др Зорана Михајловић, честитала је чланству, активистима и симпатизерима СНС убедљиву победу на локалним изборима у Медвеђи, и поручила да су грађани гласали за оне који граде путеве и боре се за нове инвестиције и развој југа Србије.

"Хвала грађанима на поверењу које су дали СНС у Медвеђи. За нас сваки глас значи част и одговорност и обавезује нас да наставимо да радимо најбоље што можемо на развоју ове општине и стварању услова за бољи живот грађана", каже Михајловићева.

Она истиче и да су резултати избора у Медвеђи показали да грађани желе на изборима да одлучују у својој будућности, уместо да се приклањају онима који их позивају на бојкот, а сами немају да им понуде никакав програм.

"Грађани су показали да верују онима који иза себе имају резултат и јасну политику, који се не боје да преузму одговорност, и од којих знају да могу да очекују наставак улагања у путеве, борбу за нове инвестиције, за развој југа Србије и за бољи живот свих грађана", рекла је Михајловићева.

 

РИНА

09.09.2019.


Fotografije