Lančani sudar u centru grada: Putnički automobili se zakucali jedan u drugi, nema povređenih lica     ·     Beživotno telo muškarca u automobilu pronađeno u Savi: Horor u Srpskoj     ·     Stiže topliji vazduh sa Mediterana – temperatura do 23 stepena     ·     Zdrava Srbija predala listu odbornika za izbore u Čajetini     ·     Danas zvanično završena grejna sezona     ·     Težak sudar autobusa i automobila kod Budve: Vozač teško povredjen, prebačen u cetinjsku bolnicu     ·     Pojavila se ponovo afrička kuga svinja u selima Čačka i Kraljeva, odmah preduzete hitne mere: Užas pred praznike, kad se pečenje najviše traži     ·     Ne bih ovaj pogled na Kablar menjao ni za pogled sa Ajfelovog tornja: Nastavnik muzike vratio se u rodno selo, Radovan u Gornjoj Gorevnici napravio pravi raj (FOTO)     ·     Dete zaraženo morbilama u stabilnom stanju, simptome pokazuje i mlađa sestra: Doktor iz Novog Pazara otrkiva kakava je situacija u potencijalnom žarištu (FOTO)(VIDEO)     ·     Muškarac povređen u udesu: Saobraćajna nezgoda u Parmencu kod Čačka     ·     Prolećni safari oko Ribničkog jezera, a Gold gondola radi sat vremena duže: Zlatibor već rezervisan za praznike, turisti mogu da uživaju u brojnim sadržajima (FOTO)     ·     Bilo je krajnje vreme, mnogi ovuda divljaju: Postavljen "ležeći policajac" na jednom od najrizičnijih seoskih puteva u Čačku     ·    


Autor: RINA.rs


Svi su na nogama od juče: Potraga za malenom Dankom ušla u 19 sat, spasilačke jedinice pretražuju svaki metar terena


Bor - Potraga za dvogodišnjom devojčicom Dankom Ilić iz Bora ne prestaje, za njom se tragalo celu noć a bez pauze nastavljeno je i tokom jutra. Brojne spasilačke ekipe pretražuju teren, a u potragu su uključeni i dronovi sa kamerama, psi tragači.

Potragu otežavaju loši vremenski uslovi i nepristupana teren. Jedan od komšija izjavio je da je video devojčicu kako odlazi ka šumi, a temperatura se tokom noći spustila na šest stepeni.

Nakon Dankinog nestanka prvi put u Srbiji je aktivar amber alert, sistem Pronadji me. Policija provera sva vozila koja ulaze u Bor, pretražuju se napušteni objekti, devojčicina slika na kojoj joj se vidi lice svuda je objavljena.

Danka je nestala dok se sa starijim bratom i majkom igrala ispred vikendice, u trenutku kad se majka okrenula da sinu da vode.


27.03.2024.



Fotografije



x
  Prijava na RINAPRO