Teško povređen mladić (19) u direktnom sudaru: Zadobio frakturu lobanje u smrskanom automobilu, hitno potrebne veće količine krvi za operacije u Beogradu     ·     Presretači, radari, video nadzor - vozači pamet u glavu, na alkohol ne pomišljajte dok vozite: Pojačana kontrola saobraćaja do 1. maja     ·     Slabiji zemljotres kod Nikšića     ·     One uživaju u aprilskom snegu i prave ludorije: Najslađi snimak koji ćete danas videti, medvedice Maša i Ljubica sa Ozrena opet oduševile (VIDEO)     ·     Pojačana kontrola saobraćaja do 1. maja     ·     Od vile na Senjaku i suvog luksuza do beskućnika: Neverovatno potresna životna priča Zorana iz Čačka, izgubio milione i danas se hrani u Narodnoj kuhinji (FOTO)(VIDEO)     ·     Raspevano Dragačevo u trubačkoj prestonici     ·     Uhapšen na Gradini sa 27,5 kilograma marihuane     ·     MUP uputio važan apel svim vozačima     ·     Stiže rampa za oca heroja koji sina invalida nosi na rukama: Novac za Jovana iz Čačka skupljen u rekordnom roku, pokrenuo se čitav grad ali i region (FOTO)     ·     Zakucao se u kamion: Teška saobraćajna nezgoda kod Topole, sudar putničkog i teretnog vozila     ·     Začuli eksploziju pa onda vatrogasne sirene: Prve slike sa mesta požara u centru Čačka, policija ispituje ceo sluačaj i vrši uvidjaj (FOTO)(VIDEO)     ·    


Autor: RINA.rs


Војвођани све више посећују Златибор: Након равнице – планина је рај за душу (ФОТО)


Златибор - Након успешне летње сезоне коју је обележио пораст броја туриста и остварених ноћења, Туристичку организацију Златибор у наредном периоду очекује низ промотивних активности међу којима је Међународни сајам туризма у Новом Саду на коме се Златибор представља од 03. до 05. октобра 2019. године.

Новосадски сајам туризма на коме "златна планина" промовише предстојећу зимску сезону свечано је отворен 03. октобра у 10.00 часова, а отварању у хали "Мастер" присуствовао је и министар трговине, туризма и телекомуникација Расим Љајић.

Првог дана новосадског сајма штанд Златибора био је окружен бројним посетиоцима. Златибор сваке године привлачи велики број туриста из Новог Сада и целе Војводине, па је овај сајам права прилика да се старим и будућим туристима представе нови садржаји и туристичка понуда најпосећеније српске планине. Посетиоци овогодишњег сајма највише су заинтересовани за цене хотелског и апартманског смештаја за предстојећу зиму, понуду ски школа и адреналинске садржаје. Велику пажњу посетилаца привлаче и атракције у околини Златибора као што су Стопића пећина, Гостиљски водопад, музеј "Старо село" у Сирогојну, као и отварање најдуже панорамски гондоле на свету која ће повезивати центар Златибора и највиши врх Торник.

Поред сталних и потенцијалних туриста штанд Златибора био је интересантан бројним медијима, пословним сарадницима, туристичким агенцијама, а гости на штанду били су и ученици средње Угоститељско-туристичке школе из Новог Сада, који у оквиру практичне наставе организују посету Златибору, као једној од најатрактивнијих дестинација Србије.

Туристичка организација Златибор на новосадском сајму представља се у оквиру штанда ТО Регије Западна Србија, а сајам је за све заинтересоване посетиоце отворен до суботе 05. октобра.

РИНА


06.10.2019.



Fotografije



x
  Prijava na RINAPRO