Све почиње од малих ногу: Перица Огњеновић подржао отварање Академије фудбала за најмлађе у Чачку

Чачак – Будућност српског фудбала зависи од тога колико улажемо у млађе генерације. Њихови први фудбалски кораци морају бити направљени у добрим условима, како таленат уопште и дошао до изражаја.

“Неопходно је младим фудбалерима дати подршку. Они испред себе треба да имају циљ ка ком теже и да сањају о великим успесима. Наша основна база су млади играчи и треба подржавати све пројкте који то стимулишу”, рекао је пролсваљени српски фудбалер Перица Огњенович који је бранио боје Реал Мадрида и Црвене звезде.

Некадашња звезда фудбалских терена присећа да ни његови фудбалски почеци нису били лаки, али да је истрајао и оделео свим изазовима. Као подршка стигао је у Чачак, где је фудбалски клуб БИП отворио Академију фудбала за најмлађе.

“Са отварањем ове Академије почиње ново поглавље у раду са млађим категоријама. БИП има добру сарадњу са ФСС и оно што је најважније овде ћемо успети да им пружимо добре услове за тренинг и да им отворимо путебе у каријери, како би свој таленат показали у већим прослављеним клубовима”, рекао је Ненад Станковић, председник ФК БИП.

РИНА

 

06.10.2019.


Fotografije