Трка за срећније детињство: "Имамо циљ -Дођи на старт"

Ивањица - Традиционална акција „Трка за срећније детињство” на Јелића пољу одржаће се 11. октобра са почетком у 10:00 часова. Ове године прикупљена средства биће употребљена за помоћ у лечењу Ивањичанина Марка Марковића. 

„Трка за срећније детињство” је најмасовнија и најшире прихваћена рекреативно - хуманитарна активност Националног друштва Црвеног крста, усмерена ка остварењу трајног циља – непрекидном подмлађивању и омасовљењу чланства и волонтера. Масовним учешћем у трци деца и млади показују своје опредељење ка здравом начину живота и највишим хуманим вредностима. Купујући стартне бројеве деца и одрасли помажу онима којима је то најпотребније. Цена стартних бројева је 50 динара и могу се купити на штанду у време одржавања трке. Иначе, мото овогодишње трке је „Имамо циљ - Дођи на старт”.

Ову акцију су организовали Спортски савез Ивањица, Црвени крст Ивањица, ОШ „Милинко Кушић“, ОШ „Сретен Лазаревић“, ОШ „Кирило Савић“, Гимназија ,Техничка школа, Дневни центар „Сунце“ и Дневни центар „Отворена врата“.

 

РИНА

09.10.2019.


Fotografije