Teško povređen mladić (19) u direktnom sudaru: Zadobio frakturu lobanje u smrskanom automobilu, hitno potrebne veće količine krvi za operacije u Beogradu     ·     Presretači, radari, video nadzor - vozači pamet u glavu, na alkohol ne pomišljajte dok vozite: Pojačana kontrola saobraćaja do 1. maja     ·     Slabiji zemljotres kod Nikšića     ·     One uživaju u aprilskom snegu i prave ludorije: Najslađi snimak koji ćete danas videti, medvedice Maša i Ljubica sa Ozrena opet oduševile (VIDEO)     ·     Pojačana kontrola saobraćaja do 1. maja     ·     Od vile na Senjaku i suvog luksuza do beskućnika: Neverovatno potresna životna priča Zorana iz Čačka, izgubio milione i danas se hrani u Narodnoj kuhinji (FOTO)(VIDEO)     ·     Raspevano Dragačevo u trubačkoj prestonici     ·     Uhapšen na Gradini sa 27,5 kilograma marihuane     ·     MUP uputio važan apel svim vozačima     ·     Stiže rampa za oca heroja koji sina invalida nosi na rukama: Novac za Jovana iz Čačka skupljen u rekordnom roku, pokrenuo se čitav grad ali i region (FOTO)     ·     Zakucao se u kamion: Teška saobraćajna nezgoda kod Topole, sudar putničkog i teretnog vozila     ·     Začuli eksploziju pa onda vatrogasne sirene: Prve slike sa mesta požara u centru Čačka, policija ispituje ceo sluačaj i vrši uvidjaj (FOTO)(VIDEO)     ·    


Autor: RINA.rs


Тарабићи: Србија ће ускоро бити целовита, ново издање пророчанства


Ужице - Чувени Тарабићи из села Кремна са Таре предвидели су појаву челичних птица и разна светска дешавања. Кремна и данас делују мистично и због тога на стотине људи дневно посећује ово место.

Драган Пјевић власник туристичке агенције „Кремна турист” која се бави промоцијом креманског пророчанства у туристичке сврхе каже да их масовно посећују знатижељници али да организовано долазе ђачке и синдикалне ексрузије, како из земље тако и из окружења.

„Посете су из Хрватске, Словеније, Русије, Кине, Чешке, Словачке и сви се интересују за причу о креманском пророчанству. Овде када дођу прво им се одржи презентација о коме овде, тако рећи нико не зна истину. За ових 15 година нису била три човека која знају ко је написао праву књигу пророчанства. Права књига бави се поред локалних и светским догађаја и државним. Пошто су поруке лоше од настанка по владаре, Обреновиће, Крађорђевиће а посебно по Јосипа Броза јер је предвиђена пропаст комунистичког царства горе него што је пропало. Онда су његови писци седамдесетих година издавали лажне књиге. Није ту лагано како је име Милошу, Митру или Захари него битне политичке поруке”, рекао је Пјевић.

Драган Пјевић рођен је управо у Кремнима, како каже у четничко – монархистичкој кући коју је храбрило Креманско пророчанство да ће победити они који су лажно изгубили 1945.

Растао сам уз оца који је имао стару књигу пророчанства коју је са пријатељима анализирао и коју сам ја као дете прихватио за истину. Она је мени јачи учитељ од оних који су ме учили, јер су ме они лагали а књига је причала истину. Ја сам инжењер по струци, ради сам у Првом Партизану и никада у фабрику нисам ушао на Божић и крсну славу”, каже Пјевић.

У књизи Креманско пророчанство се помиње да ће доћи човек из народа да направи нормалну државу.

Ја сам био у ДОС-овој групацији и мислио сам да је тај човек Коштуница. Пред те изборе сине ми идеја, позовем га да дође у Кремне. Написао сам му писмо, и данас га имам преписаног, где сам препричао делове из пророчанства и написао да мислим да је он тај човек и да би ваљало да он посети Кремне. За пет дана је дошао, ја сам га одвео до центра где су Тарабићи и где му је пласирано да је једна кућа пророка, али није, јер његова родна кућа не постоји. Убедим пар људи да га дочекамо и једног деду по презимену Тарабић да приповеда како у књизи пише. Коштуница се упеца ,да тај деда нешто зна, а ја га учио шта треба да прича”, прича Пјевић додајући да су други злоупотребили део из књиге па су правили летке на којима је писало да ће доћи човек из народа који у свом имену носи име села одакле је.

„Ја сам мислио да је Коштуница тај човек, али није он, тако да чекамо да прави дође.”

Према његовим речима и комунисти су измишљали да у књизи пише да ће доћи човек на белом коњу и да је у пресеченој јабуци знак спаса – петокрака.

„Противници пророчанства, као што је неки Војо Антонић из Београда, они узму поруке из лажних књига, а то нема везе са пророчанством”, рекао је Пјевић.

Креманско пророчанство сем у књигама живи и у народу. У светским размерама заузима веома високо треће место, после Нострадамуса и Целестинског иде Креманско.

„Знам проверено да сваки амерички генерал има преведену књигу због великих светских догађаја, а код нас у домаћој јавности је љагана и оспоравана. У августу месецу смо издали књигу `Пророчанство пред остварење` део из оригиналне књиге који су тумачили пет доктора наука, а ја сам само потписао. У предговори стоји да на данашњи дан престаје пропадање државе и настаје невиђени процват а да ће се наши људи у поворкама враћати из иностранства”, каже Пјевић.

Кременско пророчанство задњи пут је штампано 1940. године а писац је Радован Казимировић. Настало је тако што су два видовљака Милош и Митар причали незамисливе ствари, а све то бележио кремански свештеник Захарије као писмени човек. Др Казимировић долазио је у Кремне пре Првог светског рата и из разговора са Захаријем направио књигу. Рецензију књиге писао је Владика Николај, који је 77. српски светитељ.

Ја да негирам свеца нећу. У старој књизи пророк је навео на 62. страни да ће се Србија проширити и да ћемо повратити наше старе границе које смо имали под царевима, где је српска кућа и српски гроб биће поново српско. У другом делу каже, ствара се целовита српска држава. Хрвати су измилили да ће Срба остати за под једну шљиву примерак књиге имам и ја овде. Издала су је пред Олују и она је била најчитанија. Испрепадала је Србе из Крајне и натерала их да беже. Онда има на 72. страни где пророк каже да ће Русија постати најмоћнија сила на свету, сви ће се отимати о њено пријатељство и речи рускога цара слушаће се и на небу и на земљи”, рекао је Пјевић.

Драган данас није члан ни једне странке и даље чека поштеног и честитог човека из народа да направи државу.

У књизи има и тежих ствари. Прелазак престонице из Београда у Крушевац. Крунисање српског цара у Крушевцу, па онда распад НАТО-а, да ће Русија узети Цариград, да ће Аја Софија постати православна богомоља”, каже Пјевић.

Према његовим речима смисао великих порука је да предвиди немогуће, силнику беду а беднику силу.

Самном у сарадњи радили су др Радован Ршумовић, Стојан Адашевић, Тодор Јовановић и моји Креманци умне главе Илија Мисајловић и Тихомир Ђурђић. Овде се нико не бави да су комунисти највеће зло и да се све што нам се дешава је последица тога. Ми овде храбримо народ. Некада нашу трибину слуша 200 људи па кад им кажемо доћи ће дан када ће живи викати `устаните мртви да видите како је леп живот, нисте се требали џабе тући и бити`, а ти тад чујеш како он одахне и прекрсти се”, истиче Пјевић.

Следеће године на Илиндан, биће тачно 200 година од како су виле пробудиле пророка Милоша и рекле му да их је Бог послао да му саопште да ће бити видовит и да ће народу преносити шта ће се дешавати а они се управљати према његовим речима.

Добра порука у књизи је и да сви владари који воде рачуна о Кремнима ће дуго владати, јер се води да су Кремне божије место. Једино се тога придржавао Петар Карађорђевић и ниједан други. Људи око мене и ја верујемо у Креманско пророчанство и моћ да ћемо створити нормалну државу, а у књизи се каже `ови исти који никада нису били чисти упрљаће се још више. Доћи ће деца оних који су били на власти, радиће исто а причати друго`. Код нас је направљен општи хаос а главни циљ је упропастити нацију, породицу и веру”, каже Драган Пјевић.

Он је позвао и Трампа да дође у Кремне. Каже да су му у писму написали да ако их догодине посети, на дан прославе пророка 3. августа, да ће победити у новембру на изборима.

РИНА


15.10.2019.



Fotografije


Video



x
  Prijava na RINAPRO