Vatra mu odnela krov nad glavom, a bolest prikovala za krevet: Teška sudbina Milomira kida srce, živi u preteškim uslovima i potrebna je pomoć dobrih ljudi     ·     Eksplozija kod Zvečana, niko nije povredjen: Policija na licu mesta     ·     Vraćali se s planinarenja, pa autom sleteli u provaliju kod Splita     ·     Dan visokih zvanica sutra na vežbi Vojske Srbije "Vihor 2024“ na "Pešteru"     ·     Odmah zatvor: Mladić iz Rožaja osuđen na 15 dana robije, odbio da se podvrgne testiranju na drogu dok je upravljalo vozilom     ·     Sneg pade na behar, na voće: Vremenske (ne)prilike zadale nove glavobolje poljoprivrednicima, težak sneg mogao bi da slomi grane i uništi plodove (FOTO)     ·     Od 1. maja gas jeftiniji za industrijske potrošače za oko 15 odsto     ·     Grobovi zarasli u korov, meštani se sami organizovali da ih očiste: Pojedini naslednici ne obilaze večne kuće svojih predaka, pa drugi moraju da ih sređuju     ·     Danas razvedravanje i prestanak padavina     ·     Na graničnom prelazu Preševo teretnjaci čekaju pet sati     ·     Internetom se širi lažna vest da je napadnuta izvesna Amela Smajović, inspektorka iz Kraljeva     ·     Bombe padale kao kiša, jedna od glavnih meta bilo je ovo mesto: Nema stajanja ni po aprilskom snegu, vrši se razminiranje aerodroma Ponikve kod Užica (FOTO)     ·    


Autor: RINA.rs


Властимир из Прибоја има телевизор али нема слику: Kомшија ми уградио ометач, па гледам у плафон


Прибој – Одувек се знало да муж помера антену, а жена говори каква је слика, међутим у телевизијски програм једног Прибојца изгледа да се умешао и комшилук.

Наиме, Властимир Дамљановић тврди да му је комшија уградио ометач сигнала и да због тога не може да "ухвати" ниједан програм, па се на његовом тв екрану уместо ријалитија и дневника које би као сваки Србин гледао, не може ухватити ни слика ни тон, па је принуђен да гледа у плафон.

"Сву технику сам купио нову, ал узалуд. Сигнала нема па нема и ја уместо да гледам телевизор код себе кући, идем по комшилуку или гледам у плафон", каже Властимирза агенцију РИНА.

Он је комшију на ког сумња да му ремети телевизијски програм чак и пријавио надлежним органима.

"Сулудо је да у време кад у свакој кући има по неколико телевизора, ја не могу да гладам чак ни један једини, који сам поштено купио. Радници из Емисионих техника и веза су дошли на лице места и утврдиле да је све у реду, тако да једини узрок за то што ја немам сигнал може бити ометач, искрено се надам да ће у овом мом случају реаговати полиција за технолошки криминал", прича Властимир.

РИНА


28.10.2019.



Fotografije



x
  Prijava na RINAPRO