Od ponedeljka kreću radovi na kolovozu od čačanske bolnice do semafora u Atenici     ·     Preminuo crnogorski biznismen Brano Mićunović     ·     Teško povređen mladić (19) u direktnom sudaru: Zadobio frakturu lobanje u smrskanom automobilu, hitno potrebne veće količine krvi za operacije u Beogradu     ·     Presretači, radari, video nadzor - vozači pamet u glavu, na alkohol ne pomišljajte dok vozite: Pojačana kontrola saobraćaja do 1. maja     ·     Slabiji zemljotres kod Nikšića     ·     One uživaju u aprilskom snegu i prave ludorije: Najslađi snimak koji ćete danas videti, medvedice Maša i Ljubica sa Ozrena opet oduševile (VIDEO)     ·     Pojačana kontrola saobraćaja do 1. maja     ·     Od vile na Senjaku i suvog luksuza do beskućnika: Neverovatno potresna životna priča Zorana iz Čačka, izgubio milione i danas se hrani u Narodnoj kuhinji (FOTO)(VIDEO)     ·     Raspevano Dragačevo u trubačkoj prestonici     ·     Uhapšen na Gradini sa 27,5 kilograma marihuane     ·     MUP uputio važan apel svim vozačima     ·     Stiže rampa za oca heroja koji sina invalida nosi na rukama: Novac za Jovana iz Čačka skupljen u rekordnom roku, pokrenuo se čitav grad ali i region (FOTO)     ·    


Autor: RINA.rs


Нема зиме за Милоша Великог: Спремна модернизована механизација за чишћење аутопута (ФОТО)(ВИДЕО)


Љиг – Зима на ауто-путу Милош Велики, биће дочекана спремно, поручују из Путева Србије. На три пункта биће распоређено 12 камиона и лоши временски услови неће изненадити путаре. Зимска служба креће са радом 01. новембра и трајаће до 31. марта.

 

„Од Обреновца до Прељине има 103 км. Пунктови су у Убу, Љигу и Такову. По четири камиона на сваком пункту, то је по четвртом највећем степену приправности, а по потреби имамо и да убацимо два грејдера и унимаг”, рекао је шеф одржавања на ауто-путу, Градимир Милуновић за РИНУ

 

Према његовим речима режим одржавања ауто - пута је свакако другачији од локалних, јер се ради о саобраћајници од изузетне важност и већи је ниво и степен приправности, а механизација модернија.

 

“Чистачи су са већим ножевима него за обичне путеве. Посипачи су нови са бункерима са стране и може да се користи и калцијум хлорид. Ово средство је у течном стању и делује на већим минусевима”, истакао је Милуновић.

 

Поред механизације за већ отворену деоницу ауто-пута, спремне су машине и за чишћење деонице од Сурчина до Обреновца чије отварање је планирано у децембру.

 

“Спремно је пет камиона, јер ништа се не препушта случају. Пре почетка сваке зимске сезоне врши се и обука људства, а како се шири обим посла повећава се и број радника”, рекао је Милуновић.

 

РИНА


30.10.2019.



Fotografije


Video



x
  Prijava na RINAPRO