Teško povređen mladić (19) u direktnom sudaru: Zadobio frakturu lobanje u smrskanom automobilu, hitno potrebne veće količine krvi za operacije u Beogradu     ·     Presretači, radari, video nadzor - vozači pamet u glavu, na alkohol ne pomišljajte dok vozite: Pojačana kontrola saobraćaja do 1. maja     ·     Slabiji zemljotres kod Nikšića     ·     One uživaju u aprilskom snegu i prave ludorije: Najslađi snimak koji ćete danas videti, medvedice Maša i Ljubica sa Ozrena opet oduševile (VIDEO)     ·     Pojačana kontrola saobraćaja do 1. maja     ·     Od vile na Senjaku i suvog luksuza do beskućnika: Neverovatno potresna životna priča Zorana iz Čačka, izgubio milione i danas se hrani u Narodnoj kuhinji (FOTO)(VIDEO)     ·     Raspevano Dragačevo u trubačkoj prestonici     ·     Uhapšen na Gradini sa 27,5 kilograma marihuane     ·     MUP uputio važan apel svim vozačima     ·     Stiže rampa za oca heroja koji sina invalida nosi na rukama: Novac za Jovana iz Čačka skupljen u rekordnom roku, pokrenuo se čitav grad ali i region (FOTO)     ·     Zakucao se u kamion: Teška saobraćajna nezgoda kod Topole, sudar putničkog i teretnog vozila     ·     Začuli eksploziju pa onda vatrogasne sirene: Prve slike sa mesta požara u centru Čačka, policija ispituje ceo sluačaj i vrši uvidjaj (FOTO)(VIDEO)     ·    


Autor: RINA.rs


Цврцин Кики насртао на жене: Љубоморни певац замало уништио бизнис једне Краљевчанке


Краљево – Имао сам страшног петла, био је прави ђаво – каже се у једној познатој песми. Зоран Глишовић ове стихове доживео је лично, а поједине краљевачке даме и осетиле на сопственој кожи. Црврцин Кики прво је освојио цело насеље, а онда показао своје право лице.

 

Од како је стигао у наш дом постао је миљеник свих. Будио нас је својом песмом, а мене је увек чекао насред дворишта, пео ми се на раме и јео ми из руке”, прича Зоран за РИНУ.

 

Међутим, изгледа да цврцан Кики није гајио исту љубав према свима. У дворишту породице Глишовић, Зоранова снајка Нена, већ годинама држи фризески салон у који свакодневно по фризуру долазе бројне припаднце лепшег пола, а то овом петлу изгледа није било баш по вољи.

 

Једног дана Кики се окомио на једну средовечну госпођу која се на једвите јаде одбранила од његових канџи. Сви су мислили да је то случајност која се више неће поновити. Међутим, насртаји на муштерије, и то искључиво даме, из дана у дан постајали су све агресивнији и опаснији. Неке госпође су престале да долазе код фризерке Нене баш због Кикија”, рекао је Зоран.

 

Домаћин куће је схватио да мора да реши проблем јер се поставило озбиљно питање - или Кики, или снајин бизнис. Ово друго је ипак пресудило, па је Зоран цврцина поклонио пријатељу из Жиче.

 

РИНА

 

 

 


30.10.2019.



Fotografije



x
  Prijava na RINAPRO