Промоција пројекта "Zlatibor 360° Experience"

Чајетина - На Сајму Медија "Медиа Маркет 2019" који је одржан на Београдском сајму, у оквиру презентације "ВР Технологије као напредни инструменти пормоције и медијског извештавања" веома успешно је промовисан и пројекат Златибор 360° Experience, наводи се на сајту Општине Чајетина. 

Присутни представници медија су имали прилику да помоћу ВР наочара погледају 360° видео садржаје високог квалитета и да се на иновативан начин упознају са понудом различитих видова туризма као што су конгресни, породични, здравствени, авантуристички, спортски итд.

Поред ВР наочара, ТО Златибор се побринула да промотивни 360° видео садржаји буду доступни корисницима кроз мобилне апликације за платформе iOS и Android. Такође, 360° видео материјали се налазе и на званичном YouTube каналу Туристичке организације, чиме су покривени сви расположиви канали дистрибуције дигиталних садржаја.

Припадници седме силе су показали интересовање и констатовали да Златибор као водећа дестинација са богатом туристичком понудом, предњачи и у примени модерних тохнологија које ова организација користи у промоцији и презентовању садржаја ове наше најпосећеније српске планине.

РИНА

31.10.2019.


Fotografije