Стефановић обишао Лучане: Драгачевци поштују закон (ФОТО)(ВИДЕО)

Лучани – Министар унутрашњих послова у Влди РС, Небојша Стефановић, обишао је ПУ у Лучанима и нагласио да је у овој општини смањен број кривичних дела, што потврђује, како је истакао министар, да се вредан и пожртвован рад полиције исплати.

“Доказали смо да грађани могу имати поверења у своје полицајце, нарочито овде у Лучанима где смо имали много проблема са поплавама. Рад са грађанима никад не престаје, имамо одличну међусобну интеракцију и очекујем да ћемо кроз повећан број извршилаца обезбедити још бољи рад полицијске станице и тако омогућити већи број патрола и више полицајаца на улицама”, рекао је Стефановић.

У плану је да се у наредних неколико месеци појача полицијски возни парк новим теренским возилима, а у плану је и набавака нових система видео надзора.

“Тако ћемо допринети повезивању школа са полицијскимм станицама и омогућити бржи и ефикаснији рад. Захвалан сам грађанима у овом крају што поштују закон и не праве велика кривична дела и тако олакшавају рад полиције”, истакао је Стефановић.

Као један од приоритета МУП-а навео је сузбијање наркотрафикинга.

“Учинићемо све да се грађани осећају сигунро и безбедно у својој држави, и да виде да је полиција максимално посвећена свом послу”, закључио је министар.

 

РИНА

02.11.2019.


Fotografije
Видео