Teško povređen mladić (19) u direktnom sudaru: Zadobio frakturu lobanje u smrskanom automobilu, hitno potrebne veće količine krvi za operacije u Beogradu     ·     Presretači, radari, video nadzor - vozači pamet u glavu, na alkohol ne pomišljajte dok vozite: Pojačana kontrola saobraćaja do 1. maja     ·     Slabiji zemljotres kod Nikšića     ·     One uživaju u aprilskom snegu i prave ludorije: Najslađi snimak koji ćete danas videti, medvedice Maša i Ljubica sa Ozrena opet oduševile (VIDEO)     ·     Pojačana kontrola saobraćaja do 1. maja     ·     Od vile na Senjaku i suvog luksuza do beskućnika: Neverovatno potresna životna priča Zorana iz Čačka, izgubio milione i danas se hrani u Narodnoj kuhinji (FOTO)(VIDEO)     ·     Raspevano Dragačevo u trubačkoj prestonici     ·     Uhapšen na Gradini sa 27,5 kilograma marihuane     ·     MUP uputio važan apel svim vozačima     ·     Stiže rampa za oca heroja koji sina invalida nosi na rukama: Novac za Jovana iz Čačka skupljen u rekordnom roku, pokrenuo se čitav grad ali i region (FOTO)     ·     Zakucao se u kamion: Teška saobraćajna nezgoda kod Topole, sudar putničkog i teretnog vozila     ·     Začuli eksploziju pa onda vatrogasne sirene: Prve slike sa mesta požara u centru Čačka, policija ispituje ceo sluačaj i vrši uvidjaj (FOTO)(VIDEO)     ·    


Стефановић обишао Лучане: Драгачевци поштују закон (ФОТО)(ВИДЕО)


Лучани – Министар унутрашњих послова у Влди РС, Небојша Стефановић, обишао је ПУ у Лучанима и нагласио да је у овој општини смањен број кривичних дела, што потврђује, како је истакао министар, да се вредан и пожртвован рад полиције исплати.

“Доказали смо да грађани могу имати поверења у своје полицајце, нарочито овде у Лучанима где смо имали много проблема са поплавама. Рад са грађанима никад не престаје, имамо одличну међусобну интеракцију и очекујем да ћемо кроз повећан број извршилаца обезбедити још бољи рад полицијске станице и тако омогућити већи број патрола и више полицајаца на улицама”, рекао је Стефановић.

У плану је да се у наредних неколико месеци појача полицијски возни парк новим теренским возилима, а у плану је и набавака нових система видео надзора.

“Тако ћемо допринети повезивању школа са полицијскимм станицама и омогућити бржи и ефикаснији рад. Захвалан сам грађанима у овом крају што поштују закон и не праве велика кривична дела и тако олакшавају рад полиције”, истакао је Стефановић.

Као један од приоритета МУП-а навео је сузбијање наркотрафикинга.

“Учинићемо све да се грађани осећају сигунро и безбедно у својој држави, и да виде да је полиција максимално посвећена свом послу”, закључио је министар.

 

РИНА


02.11.2019.



Fotografije


Video



x
  Prijava na RINAPRO