Raspevano Dragačevo u trubačkoj prestonici     ·     Uhapšen na Gradini sa 27,5 kilograma marihuane     ·     MUP uputio važan apel svim vozačima     ·     Stiže rampa za oca heroja koji sina invalida nosi na rukama: Novac za Jovana iz Čačka skupljen u rekordnom roku, pokrenuo se čitav grad ali i region (FOTO)     ·     Zakucao se u kamion: Teška saobraćajna nezgoda kod Topole, sudar putničkog i teretnog vozila     ·     Začuli eksploziju pa onda vatrogasne sirene: Prve slike sa mesta požara u centru Čačka, policija ispituje ceo sluačaj i vrši uvidjaj (FOTO)(VIDEO)     ·     Deda prebio maloletnu unuku u Beogradu: Naneo joj teške telesne povrede, preti mu 10 godina robije     ·     Drastična promena vremena utiče na kardiovaskularne pacijente     ·     Zoranu Maksimoviću „Zlatna buklija” i nominacija za Gran pri nagradu publike     ·     Užas u Beogradu: Tramvaj oborio ženu na autokomandi     ·     Uhapšen glumac Sergej Trifunović u Beograd: Kupovao marihuanu u Beogradu     ·     Žena i ja smo odmah istrčali napolje, tamo su bile i komšije: Zatresao se Čačak, zemljotres pogodio grad na Moravi     ·    


Autor: RINA.rs


Златибор постаје српска Анталија: Пет милиона евра уложено у спортску инфраструктуру (ФОТО)(ВИДЕО)


Чајетина - Нова, реконструисана спортска хала отворена је у Чајетини. Радови су трајали две године, а за овај пројекат из буџета општине издвојено је 132 милиона динара.

"Ово је година великих улагања у спортску инфраструктуру. Ова спортска дворана је реконструисана, а на Златибору купљена нова, тако да је укупно издвојено пет милиона евра. Број спортиста и деце која ће у њима тренирати говоре нам да нисмо погрешили", рекао је председник општине Чајетина, Милан Стаматовић и додаје да улагања у спорт тек следе.

"Планирамо развој у свим сегментима. На Златибору ће бити изграђени нови спортски терени и школска фискултурна сала, тако да ћемо бити максимално опремљени спортском инфраструктуром. Бићемо једина општина која ће имати четири спортске хале, а све у крајњем циљу да на нашу планину доведемо што више спортских екипа на припреме, да постанемо познати као што је турска Анталија", нагласио је Стаматовић.

Спортска хала у Чајетини реконструисана је први пут од њеног настанка 1985. године и на овај начин побољшани су услови за тренирање спортиста, и повећени капацитети.

"Добили смо 1000 места, модерне свлачионице, проширили смо дворану и надам се да ће ово бити место на које ћемо у будућности бити поносни захваљујући нашим спортисти ма, који су својим резултатима заслужили савремену спортски халу", рекао је директор Спортског центра Чајетина, Никола Смиљанић.

Асоцијације спортских центара Србије подржала је улагање општине Чајетина у спортску инфраструктуру.

"Лепо је да видимо овакав један модеран објекат у малој средини, то је подстрек и осталима да крену тим путем, јер улагањем у спорт ми улажемо у нашу будућност", закључио је Дејан Чикић, председник Управног одбора АСЦС.

РИНА


07.11.2019.



Fotografije


Video



x
  Prijava na RINAPRO