Kupci stižu iz čitavog sveta, svi žele srpske rasne pse: Radojevići iz sela Šume kod Topole od nemačkih ovčara prave šampione, potrebno je puno vremena i truda (FOTO)     ·     Izgradnja Moravskog koridora teče po planu     ·     Ogromna zaplana marihuane u Rožajama: Pronašli 40 kilograma droge u napuštenom objektu pored magistrale (FOTO)     ·     Gašić stigao kod kuće gde je Danka (2) nestala     ·     Katolici i protestanti obeležavaju Veliki petak     ·     Gradovima i opštinama sredstva za inovativna rešenja u saobraćaju, akcenat na bezbednost dece     ·     Zablistaće novi prozori i vrata u Čačku: Preko 200 gradjana potpisalo ugovore o realizaciji mera energetske efikasnosti, a ovo je samo početak (FOTO)     ·     Vatra progutala kuću u Lapovu: Samohrana majka troje maloletne dece ostala bez krova nad glavom, dobri ljudi skupili se da pomognu     ·     Sprečena ekološka katastrofa: Nepoznato lice u Novom Pazaru u otvor šahte izručilo veliku količinu motornog ulja, na lice mesta odmah upućene nadležne ekipe     ·     U Srbiji danas još toplije, do 28 stepeni     ·     Vučić se danas obraća javnosti u 18 časova     ·     U Bosni i Hercegovini uhapšene tri osobe u vezi sa nestankom Danke Ilić     ·    


Autor: RINA.rs


Златибор постаје српска Анталија: Пет милиона евра уложено у спортску инфраструктуру (ФОТО)(ВИДЕО)


Чајетина - Нова, реконструисана спортска хала отворена је у Чајетини. Радови су трајали две године, а за овај пројекат из буџета општине издвојено је 132 милиона динара.

"Ово је година великих улагања у спортску инфраструктуру. Ова спортска дворана је реконструисана, а на Златибору купљена нова, тако да је укупно издвојено пет милиона евра. Број спортиста и деце која ће у њима тренирати говоре нам да нисмо погрешили", рекао је председник општине Чајетина, Милан Стаматовић и додаје да улагања у спорт тек следе.

"Планирамо развој у свим сегментима. На Златибору ће бити изграђени нови спортски терени и школска фискултурна сала, тако да ћемо бити максимално опремљени спортском инфраструктуром. Бићемо једина општина која ће имати четири спортске хале, а све у крајњем циљу да на нашу планину доведемо што више спортских екипа на припреме, да постанемо познати као што је турска Анталија", нагласио је Стаматовић.

Спортска хала у Чајетини реконструисана је први пут од њеног настанка 1985. године и на овај начин побољшани су услови за тренирање спортиста, и повећени капацитети.

"Добили смо 1000 места, модерне свлачионице, проширили смо дворану и надам се да ће ово бити место на које ћемо у будућности бити поносни захваљујући нашим спортисти ма, који су својим резултатима заслужили савремену спортски халу", рекао је директор Спортског центра Чајетина, Никола Смиљанић.

Асоцијације спортских центара Србије подржала је улагање општине Чајетина у спортску инфраструктуру.

"Лепо је да видимо овакав један модеран објекат у малој средини, то је подстрек и осталима да крену тим путем, јер улагањем у спорт ми улажемо у нашу будућност", закључио је Дејан Чикић, председник Управног одбора АСЦС.

РИНА


07.11.2019.



Fotografije


Video



x
  Prijava na RINAPRO