Žena i ja smo odmah istrčali napolje, tamo su bile i komšije: Zatresao se Čačak, zemljotres pogodio grad na Moravi     ·     Ono što je lepo to je i skupo: Ako želite da vreme provedete na Tari, ponesite pune novčanike, od ponedeljka kreće naplata vozačima koji dolaze u Nacionalni park     ·     Ruku nisam mogla da pomeram, ovde sam se oporavila: Lekovite i čudotvorne vode u Ovčar Banji, smeštana na sat ipo od Beograda u prelepom delu Srbije (FOTO)     ·     Čačak i region se pokrenuli, u rekordom roku skupljen novac za Jovana: Najlepša vest stiže iz grada na Moravi, samohranom ocu heroju sada će biti bar malo lakše (FOTO)     ·     Na zahtev opozicije izbori se održavaju 2. juna     ·     Vatra mu odnela krov nad glavom, a bolest prikovala za krevet: Teška sudbina Milomira kida srce, živi u preteškim uslovima i potrebna je pomoć dobrih ljudi     ·     Eksplozija kod Zvečana, niko nije povredjen: Policija na licu mesta     ·     Vraćali se s planinarenja, pa autom sleteli u provaliju kod Splita     ·     Dan visokih zvanica sutra na vežbi Vojske Srbije "Vihor 2024“ na "Pešteru"     ·     Odmah zatvor: Mladić iz Rožaja osuđen na 15 dana robije, odbio da se podvrgne testiranju na drogu dok je upravljalo vozilom     ·     Sneg pade na behar, na voće: Vremenske (ne)prilike zadale nove glavobolje poljoprivrednicima, težak sneg mogao bi da slomi grane i uništi plodove (FOTO)     ·     Od 1. maja gas jeftiniji za industrijske potrošače za oko 15 odsto     ·    


Autor: RINA.rs


Миловановић захтева од запослених: Хоћу да 15. новембра останете на радним местима


Лучани - Генерални директор предузећа „Милан Благојевић - Наменска” Лучани Радош Миловановић објавио је данас саопштење у којем захтева од радника да 15. новембра не иду у Ивањицу на наставак рочишта у Основном суду где он одговара због несреће у барутани од пре две године.

„Не желим да због свог присуства испред суда поново доживите, увреде и погрдне речи које су жестоко упућиване на раучн сваког радника предузећа после вашег доласка у Ивањицу 3. октобра. Спреман сам да се изборим са овим неоснованим и неправедним оптужним предлогом, јер сам свестан чињенице да не сносим никакву кривичну нити одговорност. Уједно захваљујем се свим радницима нашег предузећа на подршци коју ми дајемо да истрајем у свему овоме. Моја снага је ваше уверење у правду и истину, и то што је свима јасно да је ово политички процес, изазван са циљем да се склони Радош Миловановић. Останите на својим радним местима, одговорно и савесно радите свој посао, а ја ћу доказати шта је истина и како се бори за част и достојанство”, наводи се у саопштењу.

Иначе, Радош Миловановић се терети за кривично дело против опште сигурности. Тада, 14. јула 2017. године у погону ракетних горива дошло је до пожара од чијих су последица смртно страдала двојица радника, Милојко Игњатовић и Момир Миливојевић, током истовара картонских буради са технолошким отпадом барута.

 

РИНА


13.11.2019.



Fotografije



x
  Prijava na RINAPRO