Stiže rampa za oca heroja koji sina invalida nosi na rukama: Novac za Jovana iz Čačka skupljen u rekordnom roku, pokrenuo se čitav grad ali i region (FOTO)     ·     Zakucao se u kamion: Teška saobraćajna nezgoda kod Topole, sudar putničkog i teretnog vozila     ·     Začuli eksploziju pa onda vatrogasne sirene: Prve slike sa mesta požara u centru Čačka, policija ispituje ceo sluačaj i vrši uvidjaj (FOTO)(VIDEO)     ·     Deda prebio maloletnu unuku u Beogradu: Naneo joj teške telesne povrede, preti mu 10 godina robije     ·     Drastična promena vremena utiče na kardiovaskularne pacijente     ·     Zoranu Maksimoviću „Zlatna buklija” i nominacija za Gran pri nagradu publike     ·     Užas u Beogradu: Tramvaj oborio ženu na autokomandi     ·     Uhapšen glumac Sergej Trifunović u Beograd: Kupovao marihuanu u Beogradu     ·     Žena i ja smo odmah istrčali napolje, tamo su bile i komšije: Zatresao se Čačak, zemljotres pogodio grad na Moravi     ·     Ono što je lepo to je i skupo: Ako želite da vreme provedete na Tari, ponesite pune novčanike, od ponedeljka kreće naplata vozačima koji dolaze u Nacionalni park     ·     Ruku nisam mogla da pomeram, ovde sam se oporavila: Lekovite i čudotvorne vode u Ovčar Banji, smeštana na sat ipo od Beograda u prelepom delu Srbije (FOTO)     ·     Na zahtev opozicije izbori se održavaju 2. juna     ·    


Autor: RINA.rs


Љубићка Балуга добила асфалт: Сваким метром мештани све ближе граду (ФОТО)


Чачак – Још једно чачанско село добило је асфалт. У љубићкој Балузи асфалтиран је главни сеоски пут, крак Госпавићи – Илишковићи, у дужини од 800 метара. Вредност целе инвестиције је 10 милиона динара, који су издвојени из буџета Владе РС.

 

“Мештани су сваким новим метром асфалата још ближе граду. У овом селу има 150 домаћинстава, где вредни људи са поносом истичу да је у последње две године рођено 20 беба, то ме посоебно радује”, изјавио је градоначелник Чачка, Милун Тодоровић.

 

Љубићка Балуга је место у које се задњих неколико година становништво све више досељава. Међутим, највећи проблем са којим мештани кубуре јесте недостатак фекалне канализације.

 

“Овде живе људи домаћини, а не викендаши, стога је јасно колико је овде неопходно постојање фекалне канализације. ЈКП “Водовод” ради пројекат који ће помоћи при решавању овог проблема”, нагласио је Тодоровић.

 

Осим главног сеоског пута, асфалтирани су прилаз и плато код зграде Дома културе који је изграђен пре две године.

 

РИНА

 




29.11.2019.



Fotografije



x
  Prijava na RINAPRO