Михајловићева и Рјупин: „Лукоил“ жели још више да се развија у Србији

Потпредседница Владе Србије и министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре, проф. др Зорана Михајловић, састала се данас са делегацијом компаније “Лукоил”, коју је предводио Денис Рјупин, генерални директор, и са њима разговарала о сарадњи ове руске компаније и Владе Србије.

 

Србија и Руска Федерација имају веома добре билатералне односе и стратешко партнерство, засновано на одличним односима два председника. Нама је у интересу да „Лукоил“, као успешна компанија, настави да послује у Србији и ту смо да пружимо подршку да се ваше пословање усклади са постојећим и новим законским прописима наше државе”, рекла је Михајловићева.

 

Денис Рјупин истакао је да је „Лукоил“ од 2003. године у Србији и да има намеру да остане да ради у нашој земљи, те да своје пословање заснива на законодавству Србије.

 

Лукоил“ је компанија која има намеру даље да се развија. Дуго смо на српском тржишту и желимо ту да останемо. Ваша подршка у усклађивању са локалним законодавством нам је значајна”, рекао је Рјупин.

 

РИНА

 

29.11.2019.


Fotografije