Михајловићева: Део опозиције своју политику свео на лични обрачун са Вучићем

Београд - Потпредседница Владе Србије и чланица Председништва СНС, проф. др Зорана Михајловић рекла је данас да су најновим нападима на председника Србије и злонамерним коментарима о његовом здравственом стању, појединци из опозиције своју политику свели на лични обрачун са председником Александром Вучићем.

„Кад председник Србије оде у болницу због здравствених проблема, онда на друштвеним мрежама имамо изливе мржње, јављају се они који му желе смрт, позивају на атентате, призивају "боливијски сценарио" или, пак, имамо насловне стране новина на којима је у председника Србије уперен снајпер", каже Михајловићева.

Она поставља питање зашто је за политичаре из опозиције тема здравствено стање председника Србије, а не како да се Србија развија и да њени грађани живе боље. "Уместо да пред грађане изађу са својом политиком, они се баве изношењем неистина, увреда и претњи насиљем, као што то сада чини народни посланик Срђан Ного, који је већ познат по томе што је на протесту на Теразијама носио вешала и по претњама које je упућивао на рачун председника Србије и премијерке Ани Брнабић", каже Михајловићева.

РИНА

30.11.2019.


Fotografije