Žena i ja smo odmah istrčali napolje, tamo su bile i komšije: Zatresao se Čačak, zemljotres pogodio grad na Moravi     ·     Ono što je lepo to je i skupo: Ako želite da vreme provedete na Tari, ponesite pune novčanike, od ponedeljka kreće naplata vozačima koji dolaze u Nacionalni park     ·     Ruku nisam mogla da pomeram, ovde sam se oporavila: Lekovite i čudotvorne vode u Ovčar Banji, smeštana na sat ipo od Beograda u prelepom delu Srbije (FOTO)     ·     Čačak i region se pokrenuli, u rekordom roku skupljen novac za Jovana: Najlepša vest stiže iz grada na Moravi, samohranom ocu heroju sada će biti bar malo lakše (FOTO)     ·     Na zahtev opozicije izbori se održavaju 2. juna     ·     Vatra mu odnela krov nad glavom, a bolest prikovala za krevet: Teška sudbina Milomira kida srce, živi u preteškim uslovima i potrebna je pomoć dobrih ljudi     ·     Eksplozija kod Zvečana, niko nije povredjen: Policija na licu mesta     ·     Vraćali se s planinarenja, pa autom sleteli u provaliju kod Splita     ·     Dan visokih zvanica sutra na vežbi Vojske Srbije "Vihor 2024“ na "Pešteru"     ·     Odmah zatvor: Mladić iz Rožaja osuđen na 15 dana robije, odbio da se podvrgne testiranju na drogu dok je upravljalo vozilom     ·     Sneg pade na behar, na voće: Vremenske (ne)prilike zadale nove glavobolje poljoprivrednicima, težak sneg mogao bi da slomi grane i uništi plodove (FOTO)     ·     Od 1. maja gas jeftiniji za industrijske potrošače za oko 15 odsto     ·    


Autor: RINA.rs


Ултимативна звер стигла је у Србију: Ево зашто најновији BMW X6 помера све границе (ФОТО)


 

Чачак – Након светске премијере на сајму у Франкфурту, трећа генерација BMW X6, стиже у Србију. Овај импозантан аутомобил, интерно назван “звер”потпуно оправадава име које су му доделили. Од својих претходника дужи је за 26 мм, шири 15 мм и нижи за 6мм, а оно што прво упада у очи је карактеристична BMW маска хладњака, сада већа, у једном оквиру и са израженим спољашним угловима. По први пут, на овом моделу могуће је наручити маску хладњака са додатним осветљењем.

 

“BMW дефинитивно поставља стандарде кад је аутомобилска индустрија у питању. У 2008. години представљен је први серијски купе кросовер, у том тренутку потпуно јединствен концепт. Овај модел заузео је значајно место у BMW гами и прве две генерације продате су у 443.000 примерака”, рекао је за РИНУ, Марко Весковић из компаније “Аутогарант”.

 

Поред основног, нови модел је доступан у xLine и М Sport пакетима. Xline ће имати мало робустнији дизајн и украсне детаље у алуминијум финишу, док ће М Sport традиционално долазити са М Аеродинамичким пакетом и украсним детаљима у црној боји високог сјаја како би додатно нагласио спортски карактер возила.

 

“Зависно од тога да ли вам је битна динамика, комфор или додатне офф-роад могућности, могуће је наручити адаптибилно М professional вешање или са друге стране адаптибилно ваздушно вешање или комбинацију ваздушног вешања и xОffroad пакета који доноси четири посебно предефинисана офф роад мода вожње”, нагласио је Весковић.

 

 

У старту су доступне две бензинске и две дизел варијанте и то 40i (3l / 340 hp), М50i (4.4 l/530 hp), 30d (3l /256 hp) и М50 d (3l / 400hp ), а од децембарске производње ће понуда бити проширена моделом X6М (4.4l / 600hp). Почетна цена новог X6 је 81.900 евра и то верзије 40i и 30d.

 

Промоција овог модела биће одржана 13. децембра у 18:00 часова у салону Аутогаранта у Чачку.

 

РИНА

 

 

 

 

 

 

 


12.12.2019.



Fotografije



x
  Prijava na RINAPRO