Ни минус им не може ниста: Популарна Маја направила журку на отвореном

Чајетина - Други у низу новогодишњих концерата које за све посетиоце и мештане златне планине организују општина Чајетина и Туристичка организација Златибор, концерт Маје Беровић, био је један прави "мали" спектакл и диско на отвореном, саопштено је из ТО Златибор.

Популарна Маја, која уз године у годину бележи константан успон у каријери и практично суверено влада једним делом естрадне сцене, иако први пут на отвореној златиборској сцени крај језера и температури у минусу, брзо је овладала атмосфером на Краљевом тргу и хиљадама окупљених обожавалаца приредила ноћ за памћење.

У пратњи плесача и кроз занимљив и атрактиван музичко-сценски наступ, Маја је изводила своје велике хитове. "Чиме ме дрогираш", "Харем", "Право време", Нисам нормална", "Девојачко презиме", "Џин и лимунада", "А то ме ради", "Дилајла", "Дечко за провод", и тако наставила и убрзала вртлог добрих вибрација Дејана Петровића и Биг Бенда из предходне ноћи, који у виду доброг провода краси златну планину увек на прелазу из старе у нову годину.

РИНА

31.12.2019.


Fotografije