Михајловићева: Није време да се Вучић повуче са чела СНС-а, има још послова који морају да се заврше

Београд - Потпредседница Владе Србије и чланица Председништва Српске напредне странке, проф. др Зорана Михајловић, изјавила је да СНС без Александра Вучића на њеном челу неће бити странка која ужива до сада највећи углед у јавности.

"Ма шта било ко у СНС-у мислио и шта год сам Александар Вучић мислио када је најавио да се неће кандидовати за председника, чињеница је да СНС без Вучића неће имати подршку коју данас има. Зато сматрам да како данас, тако ни за Видовдан следеће године, па ни касније, није време да се Вучић повуче са места председника СНС-а и вођење странке препусти било коме другом. Има у Србији још доста важних послова који морају да се заврше како бисмо од наше земље направили што боље место за живот", изјавила је Михајловићева.

Она је истакла да то што СНС не жели да промени свог лидера не значи да млади људи не треба преузму више и веће обавезе како у СНС-у, тако и у вођењу земље.

"Без нових идеја и нове енергије нема напретка ни Србије ни Српске напредне странке. Наравно, након избора биће прилике и да се СНС захвали онима који су странку користили искључиво за личну корист", нагласила је Михајловићева.

РИНА

31.12.2019.


Fotografije