Михајловићева Ђиласу: Доста je празних прича, рачуна се шта је ко урадио за грађане

Београд - Потпредседница Владе Србије и чланица Председништва СНС, проф. др Зорана Михајловић рекла је данас да су за СНС најважнији резултати остварени за грађане, док лидер ССП Драган Ђилас сваког дана показује да га занима само власт у сопственом интересу.

"Било би лепо да је нешто од оног што Ђилас данас обећава урадио док је био на власти, али су изгубљене године за развој управо оне кад су Србијом владали Ђилас, Јеремић, Тадић и остали. Како су радили, најбоље говори то да у њихово време нисмо имали завршен Коридор 10, да се на грађевинску дозволу чекало годинама, да су јавне финансије биле урушене, као и то да су иза Ђиласа остали дугови према најугроженијим Београђанима", каже Михајловићева.

"Грађани Србије гласали су за СНС јер желе да живе у земљи у којој се улаже у инфраструктуру, у којој су јавне финансије стабилне и у којој постоји шанса за бољу будућност за њене грађане. И управо ту је Ђилас у свађи са грађанима: док грађани гледају шта је ко урадио, Ђилас време рачуна по томе да ли је он на власти или нe", каже Михајловићева.

РИНА

02.01.2020.


Fotografije