Михајловићева: Јеремић жели Србију по моделу "или ја или нико"

"Пошто Вук Јеремић изражава сумњу у подршку грађана СНС, на срећу постоји само један демократски и најмеродавнији начин да председник Народне странке Вук Јеремић провери колика је његова подршка код грађана, а колика наше странке и Александра Вучића - да изађе на редовне парламентарне изборе овог пролећа", рекла је данас потпредседница Владе Србије и чланица Председништва СНС-а, проф. др Зорана Михајловић.

 

"Све остало су само Јеремићева наклапања, по правилу неистинита, којима покушава да забашури основну чињеницу - опозиција окупљена у Савезу за Србију плаши се избора и оцене грађана, јер знају да ће поново бити поражени", наводи Михајловићева.

 

Она каже да је за Јеремића, некадашњег рекордера по броју гостовања на Јавном сервису када је био на власти, много важније од подршке грађана покушај уређивања медија који би, како Јеремић сматра, само његова промишљања требало да објављују.

 

То једноумље ни он сам не крије кад каже да "свима постане јасно да је гласање на пролеће директно гласање за Вучића, без обзира на то шта су на гласачком листићу заокружили или нацртали". "Ја или нико! То је Србија коју жели Вук Јеремић. Али, на срећу, Србија таква више неће бити!", истиче Михајловићева.

 

РИНА

 

08.01.2020.


Fotografije