Искрене људске приче ипак највише занимају српске гледаоце:"Нећете веровати" међу најгледанијим

Чачак – Како живи обичан човек и која је то лепша страна Србије најбоље зна Гвозден Николић. Репортер који је причама из народа одушевио гледаоце претходних година, свој статус потврдио је и након пролећен и јесење сезоне у 2019. години. Према званичним мерењима једине овлашћене агенције ,,Нилсен" сврстала се у најгледаније телевизијске формате на националном нивоу.

,,Верујем у лепшу страну живота, иако сам и сам имао прилику да осетим сву његову горчину. Сигуран сам у једно а то је да је увек ,,добро победило зло" и да у народу итекако има снаге, добрих људи и сјајних људских примера. Многе од њих ставио бих у уџбенике. Што се тиче великог успеха рекао бих да је и то једна прича за Нећете веровати. Показало се да једна мала али срчана продукција и одабран број људи има снаге да добије моћне филмске индустрије , турске или шпанске серије у срцу Србије јер смо имали моћан слоган ,,Ово је Србија која се воли и која постоји". Глатко смо их побеђивали сваке суботе”, каже Гвозден Николић и додаје да не мења телевизију.

“Мислим да ћемо се лако договорити око новог серијала. До сада смо то чинили верујте телефоном, и у Првој тв сам имао сјајне сараднике од којих нисам никада добио ни једну реч критике, напротив”, рекао је Николић.

РИНА

09.01.2020.


Fotografije