Овако јутрос изледа Србија под снегом:Критична ситуација у Сјеници и Ивањици, олуја носила црепове

Сјеница / Ивањица / Краљево / Горњи Милановац - Деоница пута Брњица – Дуга Пољана на државном путу Сјеница – Нови Пазар још увек није проходна за саобраћај.

 

“Јуче око подне па све до шест сати јутрос, наше екипе заједно са новопазарским Путевима покушавале су да бар делимично прочисте намете на овом путу, какао би дошли до возила која су била завејана, а било их је око 50. Евакуисали смо око 100 људи, али је једно лице нажалост изгубило живот услед смрзавања”, казао је Aдем Мујовић шеф службе за одржавање локалних путева. .

Према његовим речима у питању је Р. Ч. (62) кога је снежна олуја затекла на повратку од лекара. У возилу са њим је био и С. В. и он је у добром здравственом стању.

Мујовић истиче да је олујни ветар умногоме отежавао рашчишћавање и да је на овој деоници пута на појединим местима прочишћен део пута у виду трака ширине два метра, али да још увек саобраћај не функционише.

“У току дана приоритет нам је да прочистимо до села Гоње како бис се тело преминулог Р. Ч. Допремило до месног гробља а имамо и један смртни случај у селу Градац”, каже Мујовић.

06.02.2020.


Fotografije
Видео


Видео снимке могу преузети само регистровани корисници.

Број видео снимака: 2