Последња седмица клизања у Чачку

Чачак - Још једна клизалишна сезона се ближи крају. По општим оценама сезона која је почела крајем 2019.године се може окарактерисати као успешна. На стотине наших суграђана је имало прилику да свакодневно ужива у чарима клизања, док је и велики број оних најмлађих савладао тајне овог спорта похађајући школу клизања која је организована у првој седмици фебруара.

''Подсећамо да је ово један од ретких спортско рекреативних садржаја у нашем граду током зиме. Ми смо и ове сезоне на време формирали лед и омогућили нашим бројним посетиоцима да уживају у клизању. Сведоци смо временских прилика које појединих дана нису личиле на ово доба године. Уз одређене проблеме због високих дневних температура смо ипак успели да одржимо континуитет у раду клизалишта. Зимски распуст се ближи крају, па смо одлучили да за све посетиоце у периоду од 10. до 16. фебруара омогућимо бесплатно клизање у нашим стандардним терминима. Очекујем да посебно ђаци искористе овај наш потез и последњу седмицу распуста у што већем броју проведу на нашем клизалишту'' рекао је директор СЦ Младост Милош Стеванић.

Клизалиште ће као и до сада радити у терминима од 12, 14, 16 и 18 часова. Последњи радни дан у овој успешној сезони ће бити у недељу 16.фебруара.

РИНА

10.02.2020.


Fotografije