Ministarka Djedović razgovarala sa ambasadorkom Rumunije     ·     Menjali svetla grada za malo srpsko selo: Stefan kupio kuću u Kukićima za 10.000 evra, pokrenuo sopstveni biznis sa strugarom i kaže - ovo je najbolja odluka koju sam doneo (FOTO)     ·     Nije im do slavlja - otkazana proslava polumature, a učenicima prete sankcije za teži prekršaj: Ovo je epilog požara u osnovnoj školi, đaci bakljama zapalili krov     ·     Uhapšen taksista u Beogradu: Devojku (18) dodirivao u automobilu i vulgarno joj se obraćao     ·     U Srbiji toplo, lokalno kiša i pljuskovi sa grmljavinom     ·     Neverovatna nezgoda u Užicu: Vozač seata naleteo na otvorenu šahtu i isprevrtao se na putu     ·     Prve slike spašavanja kod Mionice, teren jako nepristupačan: Vatrogasci konopcima izvukli ženu iz provalije duboke 50 metara (FOTO)     ·     Oni imaju preko 50 godina ali bez problema pešače na stotine kilometara: Igor, Novica i Ostoja krenuli peške od Romanije do Krfa, žele da pomognu izgradnju kampa Svete Srbije (FOTO)(VIDEO)     ·     Drama u selu Struganik: Žena pala u provaliju duboku oko 60 metara, vatrogasci-spasioci izvlačili je konopcima     ·     Težak sudar tri vozila u Srpskoj: Povređeno pet osoba, među njima i deca     ·     Vučić putuje u Njujork: Sledi nam odsudna bitka za Srbiju     ·     Kamioni čekaju četiri sata na prelazu Batrovci     ·    


Autor: RINA.rs


Станови за војску и полицију у марту, још 32 милиона за инфраструктуру


Потпредседница Владе Србије и министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре, проф. др Зорана Михајловић, обишла је данас завршне радове на изградњи станова за снаге безбедности и присуствовала почетку радова на изградњи постројења за пречишћавање отпадних вода у Врању. 

 

Она је том приликом истакла да се улажу 32 милиона евра у комуналну инфраструктуру у Врању, која ће бити завршена до краја 2021. године, те да то подразумева пројекте за водоснабдевање, пречистаче отпадних вода и регулисање чврстог отпада. 

 

“Врање има свој ауто-пут, завршава своју комуналну инфраструктуру, први је град који је припремио све неопходно за изградњу станова и биће први град који ће уручити кључеве станова припадницима служби безбедности. Врање је град који треба да служи као пример како све може да функционише. Живи и здрави били!”, изјавила је Михајловићева. 

 

Пре обележавања почетка радова на изградњи постројења за пречишћавање отпадних вода, Михајловићева је обишла завршне радове на изградњи станова за припаднике служби безбедности. 

 

“Пре годину дана овде није било ничега. Сада завршавамо 186 станова и прве кључеве ћемо уручити крајем марта. Врање је први град у инфраструктури”, рекла је она.

 

РИНА

 

 


10.02.2020.



Fotografije



x
  Prijava na RINAPRO