Ovo je dika i ponos čitavog Gornjeg Milanovca: Dobili zatvoren bazen pre mnogo veći srpskih gradova, uskoro svečano otvaranje     ·     Sutra besplatni preventivni pregledi u Domovima zdravlja širom Srbije     ·     Teška saobraćajna nesreća kod Tivta: Jedna osoba poginula     ·     Od ponedeljka kreću radovi na kolovozu od čačanske bolnice do semafora u Atenici     ·     Preminuo crnogorski biznismen Brano Mićunović     ·     Teško povređen mladić (19) u direktnom sudaru: Zadobio frakturu lobanje u smrskanom automobilu, hitno potrebne veće količine krvi za operacije u Beogradu     ·     Presretači, radari, video nadzor - vozači pamet u glavu, na alkohol ne pomišljajte dok vozite: Pojačana kontrola saobraćaja do 1. maja     ·     Slabiji zemljotres kod Nikšića     ·     One uživaju u aprilskom snegu i prave ludorije: Najslađi snimak koji ćete danas videti, medvedice Maša i Ljubica sa Ozrena opet oduševile (VIDEO)     ·     Pojačana kontrola saobraćaja do 1. maja     ·     Od vile na Senjaku i suvog luksuza do beskućnika: Neverovatno potresna životna priča Zorana iz Čačka, izgubio milione i danas se hrani u Narodnoj kuhinji (FOTO)(VIDEO)     ·     Raspevano Dragačevo u trubačkoj prestonici     ·    


Autor: RINA.rs


Станови за војску и полицију у марту, још 32 милиона за инфраструктуру


Потпредседница Владе Србије и министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре, проф. др Зорана Михајловић, обишла је данас завршне радове на изградњи станова за снаге безбедности и присуствовала почетку радова на изградњи постројења за пречишћавање отпадних вода у Врању. 

 

Она је том приликом истакла да се улажу 32 милиона евра у комуналну инфраструктуру у Врању, која ће бити завршена до краја 2021. године, те да то подразумева пројекте за водоснабдевање, пречистаче отпадних вода и регулисање чврстог отпада. 

 

“Врање има свој ауто-пут, завршава своју комуналну инфраструктуру, први је град који је припремио све неопходно за изградњу станова и биће први град који ће уручити кључеве станова припадницима служби безбедности. Врање је град који треба да служи као пример како све може да функционише. Живи и здрави били!”, изјавила је Михајловићева. 

 

Пре обележавања почетка радова на изградњи постројења за пречишћавање отпадних вода, Михајловићева је обишла завршне радове на изградњи станова за припаднике служби безбедности. 

 

“Пре годину дана овде није било ничега. Сада завршавамо 186 станова и прве кључеве ћемо уручити крајем марта. Врање је први град у инфраструктури”, рекла је она.

 

РИНА

 

 


10.02.2020.



Fotografije



x
  Prijava na RINAPRO